Benim Rent A Car 2013 yılında Ankara'da kuruldu. Araba kiralama, havaalanı transferi ve şöförlü araç tahsisi hizmetleri vermektedir. Hizmetlerimizi vermeye ilk olarak Ankara Esenboğa Havaalanında başladık.
Kuruluş politikası olarak kendimize olabildiğince en uygun fiyat ve en önemlisi birebir müşteri ilişkilerini belirledik. Birebir müşteri ilişkileri aynı
zamanda müşteri memnuniyetini de ön planda tutmamız gerekliliğini ortaya çıkarttı. Misafirlerimizin görüşlerine büyük önem vermekteyiz. Verdiğimiz bu önem doğrultusunda sektörde yeni olmamıza rağmen sunduğumuz hizmetlerle farklı bir bakış açısı kazandırdık.
İlk olarak Benim Saatlik Transfer Hizmeti, Benim Deneyimim ve Benim Kiralık Aracım gibi yenilikçi çözümler sunduk. Bu anlayışda
olmamızda en büyük etken hedefimizin ilk olarak Ankara’da araba kiralama ve havaalanı transferi konusunda ilk akla gelen firma olmak. Daha sonra ise tüm Türkiye’de araba kiralama alanında önde gelen firmalar arasına girebilmek vardır.
Benim Rent A Car sayesinde araba kiralama ve havaalanı transferi ihtiyaçlarınız için minimum zaman harcarken asıl faaliyetlerinize kafanız rahat şekilde odaklanabilirsiniz. Bunum yanında size sağladığımız son model ve lük araçlarda imajınıza katkı sağlar, konforlu seyahatin tadını çıkarır ve güvenli bir şekilde seyahat edebilirsiniz.
Kısacası Benim Rent A Car olarak kar elde etmeyi ikinci planda tutarak misafirlerimize en kaliteli şekilde hizmet veriyoruz.

www.benimrentacar.com
Sizin değerli görüşlerinize önem veriyoruz.
Saygılar.
Selahattin HACIHASANOĞLU