Site Adı: Sütlüce Kombi Servisi

Site Adresi :http://sutluce.kombiservisi.biz.tr/

Sitenin kullandığı altyapı : Wordpress

Açıldığı Tarih: 2015

Pagerank değeri : yok

Site İçeriği & Amacı : Kombi Teknik Servis Hizmeti Sağlıyor.

İstanbul Beyoğlu deyince aklımıza gelen meşhur yerlerden birisidir. Sütlüce Cumhuriyet in kuruluş yıllarında en büyük kesimhane burada açılmıştır. Bu kesimhaneler yaklaşık olarak 61 yıl Hizmet etmiş daha sonra su ve hava kirliliği nedeniyle kapatılmıştır. Sütlüce birçok sanatsal ve kültürel Hizmete ev sahipliği yapmaktadır bunların başlıcaları Miniatürk Rahmi Koç Müzesi ve Santral İstanbul dur. Kesimhane binaları elden geçirilerek Kongre ve Kültür Merkezi'ne dönüştürülmesiyle Sütlüce İstanbul'un Gözde mahallelerinden bir oldu.

Kombi Hakkında Bilmeniz Gerekenler
Sütlüce Kombi servisi olarak siz değerli Sütlüce halkına hizmet etmek amacıyla kurulan Şirketimiz Sizlere en iyi hizmeti verme gayesindedir. Kullandığımız kombiler zamanla parçaları korozyon ve yapısal bozulmalar sonucunda arıza vermektedir. Amacımız bu arızaları yerinde tespit edip sizlere çözüm sunmaktır. Kombi arızaları genelde suların kalitesiz ve kireçli olmaları sebebiyle esanjör, devir daim motoru, doldurma muslukları ve dolaşım sisteminde çeşitli arızaları sebebiyet vermektedir.

Kombiler çalışma prensibi olarak kalorifer kazanları ile aynı sisteme sahiptir sadece burada yakıt ve büyüklük farklıdır sıcak su Odalar içerisinde petekler vasıtasıyla ısı sağlamaktadır. Peteklerdeki kirlilik birçok arızayı kombiye taşımaktadır bu arızalar devir daim parçaların da oluşmaktadır.

Sütlüce Kombi Servisi olarak Siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten gurur ve mutluluk duyarız. Orijinal parça garantisi ve 1 yıl boyunca yaptığımız işlerde işçilik garantisi vermekteyiz. Kombiler iki tiptir Bunlardan ilki HERMETİK tip kombiler ikincisi BACALI kombiler hermetik kombiler Yanma odaları kapalı olduğu için gerekli gördükleri yanma havasını Dışarıdan bir fan sayesinde almaktadırlar akabinde atık gazı aynı şekilde dışarıya vermektedirler her yıl mutlaka bakım yapılmalı ve hava kanalları temizlenmelidir. Bacalı kombiler yanma odası açık olan ve bulunduğu ortamın havasını kullanan cihazlardır sekiz metreküp den az olan yerlerde kullanılmamalıdırlar, baca temizlikleri mutlaka kontrol edilmelidir.