-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yeni bir domain ve proje ile denemelerime devam ediyorum arkadaşlar :) Şimdiki projemiz
sosyal imleme üzerine.
Hedef ve hayalimizden kısaca bahsedecek olursak Bilboard.net domaini üzerine kurduğum sosyal imleme ve içerik oluşturma üzerine hazırladığımız wordpress tabanlı sitemizde sevilen başlıklar ve onlara ait öne çıkarılmış bir görsel ile kısa açıklamalarını çekerek bilboard adını verdiğimiz ana sayfamızda puanlar, yorumlar ve gösterimlerin ortalamasıyla belirlenen en iyiden başlayarak oluşturduğumuz liste ile sitenin günlük trendleri belirleyerek son kullanıcıya gündem hakkında bir fikir vermek.
Cümle biraz uzun oldu sanırım.
Bu süreçte siz değerli üstadlarımızın desteğini bekliyoruz. Sitelerinizden başlıkları ekleyerek bize destek verirseniz memnun olurum. Saygılarımla.
Sosyal İlan Platformu - Arayorum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Alan adınız gayet güzel, ben çok beğendim. Bir başlık eklemeye çalıştım ama ne derece oldu bilmiyorum. Ek olarak kategoriler henüz eklenmemiş galiba :)
Sık kullanılanlar listeme ekliyorum sitenizi. İyi çalışmalar diliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
amele
-
-
Ad Soyad
C** y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
siteniz güzel. fakat konu başlıkları ile imleme yapıyor. reddit tarzı mı acaba?
idraksiz can, hayvan canıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Reddit benzeri. Üye olan herkes paylaşım yapabiliyor istediğiniz url yi girip başlık ve açıklamayı ister manuel ister sitenizden çektirebiliyorsunuz. Kategoriyi seçip bir de etiket ile gönderilebiliyor. Şimdilik destekleyen arkadaşlarla ben ekliyorum. İlerleyen süreçte üyelerin eklemesini bekliyorum 😁
Sosyal İlan Platformu - Arayorum.com