Bu alanda bilgisayar center hakkında merak edilenlere yer veriyoruz. Umarız sizler için faydalı bilgiler bulur, amaca yönelik doğru ve direkt paylaşımlardan merak ettiğiniz sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.

Bilgisayar Center Hakkında
Bilgisayar.Center Teknomarket bir USCB-E Bilişim Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iştirakidir. Elektronik sektöründe ve internet sektöründe web yazılım ve tasarım alanında çözümler üretmektedir. Türkiye’ de internet web yazılım ve tasarım alanında faaliyet göstermekte olan bir çok başarılı firmanın yanı sıra, USCB-E Bilişim Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi alanında, bant usulü sistemlerin aksine kişiye/firmaya özel çözümler üreterek, alanında zor olan çalışmaları “son noktasına kadar” vurgusu ile nitelendirdiği işlere imza atmaktadır. Bu alanlar web internet yazılım ve tasarım adına olabilecek yan dalları ile; otomasyon sistemleri, e ticaret siteleri, özel çözüm modüller, kurumsal firma/şirket tanıtım sayfaları üretmenin yanı sıra, opensearch; wordpress, magento, opencart gibi yazılımlar’ a özel scriptler ve modüller üretmiştir. Çoğunlukla yurtdışı firmaları ile güçlü partnerlikler kurmuş ve daim kılmıştır. Türkiye internet yazılım ve tasarım sektörü adına, önemli üretkenliklerine her geçen gün yenisini katmaya devam etmektedir.

2013 yılından bu yana elektronik, bilgisayar, laptop, cep telefonu, cep telefonu aksesuarı, sunucu, güvenlik sistemleri, bilgisayar aksesuarı, bilgisayar donanımları ve yedek parça satışlarını sanalpazarlarda; n11 ve hepsiburada başta olmak üzere, yapmaktadır. Ülkemiz geleceği için en uygun fiyat ve en iyi kaliteyi %100 orjinal marka ve garantisi altında müşterilerine sunmayı hedef edinmiştir. Bu uzun süre boyunca marka ilişkilerimiz ve ithalatçı distribütör firmaları ile deneyimlerimiz daha güvenli, güçlü ve rakiplerimize göre daha avantajli fiyat rekabeti sağlamamıza yardımcı oldu. Memnun müşterilerimiz ve fanlarımızında yoğun talebi üzerine USCB-E Bilişim Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi olarak 2015 yılında Bilgisayar.Center Teknomarket projemizi başlatma kararı alarak, çalışmalarımıza başladık. Tüm alt yapısal üretimini ve testlerini “son noktasına kadar” 2016 yılı mayıs ayında bitirmiş ve kendi internet web yazılım ve tasarımı ile Bilgisayar.Center’ ı hayata geçirmiştir. Çalışmalarına halen devam etmekte olduğumuz 1.0.8 versiyonumuza günbe gün daha güçlü hale getirerek, müşterilerimize internette basit ürün bulma, filtreleme ile kolay alışveriş, kolay ödeme ve konforlu satın alma deneyimi sunmaktayız.

Bilgisayar Center Avantajı
Bilgisayar.Center’ da her gün ve her an en az 5.000 stoklu ürün satışını sağlamaktayız. Elektronik market anlayışı ile internet ortamında aradığınız normalden daha zor bulunabilecek cihaz, ürün ve yedek parçalara daha çok yer veriyoruz. Müşterilerimize zor bulunabileni kolayca buldurmuş ve basit şekilde satın alma konforu vaad edebiliyoruz.

Fiyat politikamız her daim en ucuz’ dur. Dışarıda ya da internet ortamında yaşadığınız daha ucuz (stoklu) satış deneyiminiz olursa eğer, bizlere iletişim sayfasından bildirmenizi ve aynı ürünü size daha ucuz sağlayabileceğimizi söyleyebilmekten gurur duyuyoruz. Bu anlamda en son teknoloji en ucuz fiyat anlayışımıza her daim güveniyoruz.

Ürünlerimizi toptancılardan değil, direct olarak ithalatçı distribütör’ lerden alıyoruz. Söz konusu elektronik ürün olunca, bizde enaz sizler gibi konunun önemini ve heyecanını yaşıyoruz, sıfır kutusunda hiç açılmamış garantili ve %100 orjinal ürünleri müşterilerimizin kullanımına sunuyoruz. Apple, asus, lg, philips, samsung, dell, hp, ve daha sayamadığımız bir çok markayla yakından tanışıyoruz ve ürünlerini her yeni gün tekrar tekrar takip ediyor ve bilgileniyoruz. Bu çabalarımızın tek amacı sizlere daha iyi hizmet sunabilmek ve ekibimizi her yeni güne daha güçlü ve bilinçli olarak sizlere en iyi ve en yenisini sunma hedefimizi gerçekleştirmektir.

Bilgisayar Center Geleceğin Temelleri

Teknoloji her gün gelişiyor, güçleniyor ve yenileniyor. Elektronik ürün pazarını takip etmek neredeyse imkansız hale geldi, markaların en iyi ürün savaşları, ar-ge ekiplerinin daha iyisini üretme çabaları, pazarlama ve reklam sektörlerinin en çok satma çabaları neredeyse Dünya’ nın başını döndürüyor. Her gün en yenisini takip etmek hiçte sanıldığı kadar zor olmamalı. Bilgisayar Center “Yeni gelenler” başlığı altında yer alan tüm ürünleri, o günün yeni gelenleri olarak nitelendirebiliriz. Distribütör lerimiz kesinlikle Dünya ile aynı anda ve günde her yeni gün teknolojisini Türkiye pazarına ve bizlere sunmaktadır. Bu nedenle “Yeni gelenler” başlığı altında inceleyebileceğiniz ürünler o günün en yeni ürünleridir. Yeni gelenler bölümü sizlere geleceğin teknoloji ürünlerini satın alma fırsatı sunar.

En iyi ve En son teknoloji ürünleri blog’ umuzda açtığımız “En Son Teknoloji” kategorisinde paylaşıyor olacağız. Tüm En iyi ve En son teknoloji ürünlerinin teknik bilgilerine, kullanım desteğine ve fiyat bilgilerine erişebilirsiniz.

Teşekkürler.

Bilgisayar Center : https://bilgisayar.center/

Gaming Aksesur