Binbir Pazar, minikleri düşlerindeki oyuncaklar ile buluşturuyor. Binbir Pazar’ın zararlı madde içermeyen oyuncakları ebeveynlerle buluşuyor. Evin minikleri bu oyuncakları hiç bırakmak istemeyecek.
Toplumun eğitim seviyesini yükseltmek ve çocuk yaşta eğitimi eğlenceli hale getirebilmek için eğitsel oyun oynanması şarttır. Aksi halde eğitimin sıkıcılığından ve kavramları net aktaramamasından dolayı bireye kusursuz bir eğitim verilemez. Kusursuz eğitim, anlatılmak istenen tüm olayların eksiksiz bir şekilde bireye anlatıldığı ve bireyin kendine anlatılan kavramı en ufak ipuçlarına dahi fark ettiği ve öğrendikten sonra kazanımlarını bir daha unutmayacağı eğitim türüdür.
Onların da eğlenmeye, eğlenirken de öğrenmeye ihtiyaçları var. Hem kız çocuklar hem de erkek çocuklar için tasarlanan oyuncak modelleri ve eğitim gereçleri, anne ve babaların tercihi olurken renkleri ve dikkat çeken modelleri ile de miniklerin vazgeçilmezi olmakta.
Mutlu ve sağlıklı çocuklar yetiştirmek için çaba gösteren ailelere, çocukların gelişimini sağlamaları için en uygun oyuncak modelleri. Eğlenmeye düşkün minikler için birçok renkte ve modelde oyuncak beğenilerine sunulmakta. Dünya küreleri, eğitici oyuncaklar, inci setler, duvar haritaları ile küçük dâhiler, eğitici oyunlarla zaman geçirme fırsatı yakalıyor. Renkleri ve uygun fiyatıyla da hediye seçiminde yeni öneriler sunmakta.
Eğitsel oyunlar, çocukların zihinsel yetenek ve fiziksel yeteneklerini geliştirmekte. Çocukların yaşantılarını zevkli hale getirir. Sanatsal beceri ve niteliklerini geliştirir. Öğrendikleri bilgilerin tekrarını sağlayarak, pekiştirme imkanı sağlar. Binbir Pazar Ekibi olarak sizlere sunmuş olduğu ürün ve hizmetlerin tümü %100 Memnuniyet Garantisi altındadır.
Binbir Pazar 2009’dan beri uygun fiyatlı ve yüksek kaliteli eğitici oyuncaklar, coğrafi küreler, haritalar ve inci setlerle fark yaratan bir e-ticaret firmasıdır. Üretimi boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi harmanlayarak, oyuncak ve eğitim gereçleri sektöründe ilklerin adresi olmayı başarmıştır. Binbir Pazar’da eğitici ve eğlendiren birçok oyuncağı keşfedebilirsiniz.
Binbir Pazar’ı Twitter, İnstagram ve Facebbok'ta takip ederek Birbirinden renkli haber ve sürpriz kampanyalardan haberdar olabilirsiniz.
Binbir Pazar | www.binbirpazar.com