nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
kolay olmadığını biliyorum ama kullandığn tema herkesde var herkes aynı temayı kullanıyor, Sizde değişik olan nedir?
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
iyide street view zaten temanın özelliği + vergi oda sicil kaydı, iyi ama ödeme seçenekleri saçma. birde renkleriyle az bi oynadın mı tamamdır, muthiş olur
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
hayırlı olsun :) bende bursadayım ek olarak her zaman şunu söylüyorum hani çoğu kimse ondan var yapmayalım onu yapmışlar onu yapmayalım bunu yapmışlar bunuda yapmayalım gibisinden konuşuluyorya aslında yapmak mühim değil başında durup o işin sonuna kadar peşinden koşmaktır asıl olan.
Yaptığınız işin sizin ve insanlar için faydalı olacağına inandığınız an ve yaptığınız işin arkasında durup sonuna kadar ilgilendiğiniz zaman yapılmayacak bişey yok.
Tekrar dan hayırlı olsun :) Allah yolunuzu açık etsin.
Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
yav he teksin, başka yok senden başka. Tebrik ederim inşallah dahada büyürsünüz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
çalışan ve ciro bilgilerinin ziyaretçiye gösterilmesi anlamsız olmuş gibime geldi hocam. bir yere gidecek olduğumda cirosu merak etmem gereken bir şey değil. bunun haricinde konu altındaki tartışma ve yersiz eleştirilere anlam veremedim. umarım projede başarılı olursunuz. eleştiri aldığınız temel konu gördüğüm kadarıyla tasarımınız. iletişime geçecek olursanız bir arayüz çizimi çalışması yapabiliriz :)
iyi çalışmalar.
.
baydogan
En iyi çay Beta Tea'dir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam ilk mi? :) Yıl 87'de Mersin'de bu dediklerinizin dönemin teknolojisiyle yapılmışı var, yapan kişiyle hemen hemen her gün karşılaşırım. Adamlarda tablet, telefonu bırakın, internet yoktu ve yaptılar. Dünyada ilkmiş, gerçekten bunu yazmak kasti olsa gerek, böyle bir şeyin ilk olamayacağını gayet bilmeliydiniz. BESO'nun imkanlarını kullanarak kendinizce yol tutturmuşsunuz işte, abartmayın. Millette ne projeler var, sizinki gündelik uğraş olmuş.
NOT: NORMALDE BU KADAR AĞIR YORUM YAPMAM, DESTEKLEMEYE VE EKSİĞİNİ GİDERMEYE ÇALIŞIRIM AMA ŞU İLK MESELESİ GERÇEKTEN GICIĞIMA GİTTİ, FİRMA SİTESİ AÇMIŞSINIZ RESMEN, BEN TEK BAŞIMA 3 TANE AÇTIM BUNLARDAN, İKİSİNİ SATTIM, BİRİNİ KAPATTIM, BİZE DE Mİ LO LO HOCAM YA :) NEYSE, HAYIRLI KAZANÇLAR, KOLAY GELSİN.