Merhabalar,

İndex olarak her zaman güvendiğim sistem olarak Wordpress tabanlı bir sözlük sistemi kurdum, hepimizin bildiği sıradan ekşisözlük vs tadında bir ortam yaratma çabam var, kendi meslektaşlarım ile birlikte; facebook üzerindeki sayfalarım ile tanıtım yapıyorum, şu anda beklediğimden de iyi gidiyor, kıskanan laf atan biyoloji gruplarına rağmen :p tatsızlığı es geçelim, yalnız iş yapmanın verdiği hüzün diyelim :)

Adres: Biyoloji Sözlük

Sizden ricam var, çok boş görünen sistemi nasıl hareketlendirebilirim, neler katabilirim; kendi meslek grubum olan biyolojide bu işle uğraşıp burnundan kıl aldırmadan birilerini bulmak zor olduğu için sizlerden yardım almak istedim.

Yani dışarıdan bir göz olarak proje sizin olsa ne katardınız, içerisinde şu eklenti olsa, şöyle bir şey olsa tadından yenmez; bak bu sitede şu var deyip de beyin fırtınası yapabileceğiniz bir nokta var ise lütfen görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Aynı zamanda Wordpress üzerinde "Askİt" kullandığım bir sistemim daha var Bu Adreste ama sözlük mantığının daha iyi olacağını düşündüm, fikirlerinizi söylerseniz sevinirim, uzman ve dışarıdan göz olarak görüşleriniz fazlasıyla önemlidir benim için, teşekkürler.