Meta Business Eğitimi mi Arıyorsun? Sana Özel, Birebir, Online, Uygulamalı ve Ömür Boyu Destek İmkanı Olan Bu Program Tam Senin İçin!
Eğitimin Avantajları Neler?
Bugüne kadar onlarca yerli ve yabancı eğitim alarak kendi markasını oluşturmuş birisi olarak seni çok iyi anlıyorum. O nedenle Meta Business Eğitimi kursunu hazırlarken kendi yaşadığım zorlukları ve nelere ihtiyaç duyduğumu göz önüne aldım. Benzer süreçlerden geçmiş birisi olarak rahatlıkla şunu söyleyebilirim; birlikte başaracağımızdan emin olabilirsin!
Bu eğitim bittiği zaman ayrılmıyoruz hatta sen istediğin sürece devam edecek bir birliktelik bizi bekliyor. Çok iddialı olduğunu bilerek sana ÖMÜR BOYU DESTEK sözü veriyorum.
Eğitim sonunda Meta Business Reklamcılığı alanında ihtiyacın olabileceğini bildiğim her detayı aktarıyorum. %100 öğrenmiş olacağından emin olabilirsin.
Eğitimde hiçbir hazır video vs. bulunmamakta. Seninle birlikte sıfırdan gerçek zamanlı ve uygulamalı olarak tüm eğitimi canlı bir şekilde yürütüyoruz. Anlık olarak istediğin her şeyi sorabilirsin.
Dersler standart video eğitimlerden ayrılarak sadece sana özel hazırlanıyor. Süreç boyunca ihtiyaçlarına ve bilgine göre konuları ve içerikleri güncelliyorum.
Eğitimi Kimler Almalı
Meta Business Reklamcılığı Eğitimi genel olarak iki ana grup katılımcı için hazırlandı. İlki kendi işletmesini büyütmek isteyen girişimciler diğeri ise bu sektörde çalışmak isteyen adaylar. Eğitim içeriği ve sıralaması özellikle bu iki gruptaki katılımcıların ihtiyaçları göze alınarak düzenlendi.
İşletmesini sosyal medyaya taşımak isteyen girişimciler.
Reklamlarını daha profesyonel olarak vermek isteyenler.
Sosyal medya reklamlarına meraklı öğrenmek isteyenler.
Kendi kişisel ya da kurumsal markasını geliştirmek isteyenler.
Bu sektördeki kariyer fırsatlarını değerlendirmek isteyenler.
Detaylı bilgi için