Oyunubul ekibi olarak 11.09.2019 tarihinde domain alınmıştır. 14.09.2019 yılında da yayın hayatına giriş yapılmıştır. Oyuna dair birçok bilginin bir arada bulunduğu ve bulunacağı sitede amaç oyun severlerin ortak bir paydada buluşmasıdır. Böylece bilgileri kolaylıkla bulmaları söz konusu olacaktır. Tek rakibimiz KralOyun sloganımızla da (ne kadar farklı bir alan olsa da ) biraz komik biraz gerçekçi bir şekilde gelişim gösteriyoruz. 2 ayımızı doldurduk, her geçen gün daha iyi bir ilerleme kat ediyoruz. Hit artıyor, konuşmalar, beğeniler artıyor. Peki benim bu sektörde amacım ne? Amacım oyun incelemesi, çıkacak oyun bilgilendirmesi ve çok daha fazla konularda akla gelen ilk site olmak. Peki bunu başarabilir miyim? Başaracağımı düşünüyorum, çünkü fazlasıyla ilgi göstermekteyim. Alexa değerlerim de fazlasıyla iyi durumda. 426K GLOBAL - 6K TR
Ayrıca sizden de bu planım için fikirler almak isterim. İlerleme şeklimi nasıl daha iyi bir hale getiririm, ne gibi adımlar benim için iyi olacaktır gibi.
Siteyi incelemek isteyenler: SİTE