lostyazilim
tr.link

Bizimde Bir Forumumuz Var :)

4 Mesajlar 782 Okunma
lstbozum
tr.link

NeoEkonomi NeoEkonomi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ekonomist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 1111
  • Beğeniler 109 / 251
  • Ticaret 23, (%96)
Arkdaşlar merhaba. Daha önce bilen biler ekonomi forum domain önerisi almıştım açmak istediğimi de belirtmiştim filan ve nihayetinde facebook sayfamdaki 20k kişiye hitap etmek üzere bir ekonomistler forumu kurdum :)

Sizden ekonomi boyutu değilde webmaster'lık açısından öneri eleştiri almak istiyorum. Domain nasıl? Site tasarım Nasıl olmuş neler eksik neler fazla vs.. Teşekkürler Şimdiden..

Forum adresi: www.forumekonomi.net

wmaraci
reklam

deviL deviL Paylaşmak Güzeldir. Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek serbest
  • Mesajlar 645
  • Beğeniler 161 / 110
  • Ticaret 21, (%100)
Doviz vs güncel tutarsan epeyce yorumcu gelir otomatik olarak, tasarımı güzelleştir biraz logo felan bilmemne iddialı olsun.. ekonomi forumu tutar bana göre.. sen daha iyi bilirsin bazı adreslerde isim vermiyim ekonomi adına epeyce yazışmalar var :) pasta büyük yani... akıllı oyna dilimi kap..

Kolay gelsin.

NeoEkonomi NeoEkonomi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ekonomist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 1111
  • Beğeniler 109 / 251
  • Ticaret 23, (%96)

sanalzade adlı üyeden alıntı

Doviz vs güncel tutarsan epeyce yorumcu gelir otomatik olarak, tasarımı güzelleştir biraz logo felan bilmemne iddialı olsun.. ekonomi forumu tutar bana göre.. sen daha iyi bilirsin bazı adreslerde isim vermiyim ekonomi adına epeyce yazışmalar var :) pasta büyük yani... akıllı oyna dilimi kap..

Kolay gelsin.

döviz vs diğer sitelerden çekiceğim doğal olarak. biz içeriklerle tutunmak istiyoruzz :) diğer siteler bilirsin hepsi borsa forumu ama sadece ekonomi adıyla ben dhaa karşılaşmadım.. bizde borsa içericeğiz ama ekonomi öğrencileirne hitap edecek.

Teşekkür ettim hayırlısı bakalm

Ek Olarak: yanlz varya 20 kişi wmaracından siteme gelmiş yorum yapan sadece 1 kişi. kendisine özellikle teşekkür ediyorum. bundan sonra da bu forumdayız...
deviL

kişi bu mesajı beğendi.

Yrlmz Yrlmz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Kamu
  • Konum Konya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 794
  • Beğeniler 24 / 137
  • Ticaret 5, (%100)
hocam temayı daha sade yaparsanız daha iyi olur sanırım.ekonomiye yeşil renk gitmemiş sanki.mevcut kristal tema olabilir.tabi benim görüşüm bunlar.
başarılar.

Elbet birgün...
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al