ProjeveKod adlı üyeden alıntı

Getmyads yorumladım yorum yönetici onayı bekliyor.

paylashan yorumladım

Sizlerde "C# Hanoi kuleleri" diye aratarak 5.sırada imzamda ki siteme tıklayıp yorum yaparsanız sevinirim.

Ek : operator24 sitene yorum yapamadım çünkü konu çok farklı geldi bana kobi işlerine nasıl yorum atılır bilemedim ama kelime ile arayıp girdim gönlünden koparsa sende kelime ile arayıp girmen yeterlidir.

Siteniz ilk sayfada yorumlandı.

Ek Olarak:

systemkruger adlı üyeden alıntı

bende baktım ve şu bağlantıya yorum bıraktım. mantıklı bir fikir düşünmüşsünüz. benim siteyi de "yasal takiteyim" kelimesini aratıp girer misiniz. site paylashan.com

Ek Olarak: http://kazanpara.com/getmyads-nedir-nasil-isler-kazandirir-havuz-referans-sistemi-nedir/ yolrum yaptığım bağlantı buydu. sezai isminde yorum bıraktım

Ek Olarak: "yasal takipteim" diye arattıınızda 2. sayfanın başında çıkıyor

Sayfayı arattım girdim 404 hatası veriyor bilginiz olsun.

Ek Olarak:

recepcaliskan adlı üyeden alıntı

Hite ihtiyacın var ise yardımcı olabilirim. Referanslarım mevcut olup istediğiniz anahtar kelime ile google üzerinden hit yollayıp sitede dolaşmalarını sağlıyabiliyorum hitler organiktir detaylı bilgiyi dilerseniz özelden iletebilirim deneme amaçlı gönderim yapabilirim. stroncow

Merhaba bilgi alabilirmiyim, nilfa yatırım kelimesinde deneme hit gönderebilirmisiniz ? Teşekkürler.