-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle web site hayatıma 1-2 sene önce başlamama rağmen şuanki durumum çok iyi geliyor arkadaş ortamında her neyse sizlere devam edelim hangı platfromda başladın derseniz bedava-sitemde yanı uzantısı tr-gg de her neyse o yayın hayatıma ise 11 aralık 2012 tarihinde yenı bir site açmıştım ve o sitem halada duruyor ama tozlu raflar dersiniz ya hani aynı o tür şekilde hiç baktığım yok devam edersek adım Celali bu arada kendı adımla alakalı bir web sitesi daha actım oda tr-ggli oldu o sitede çok çok emek harcamıştım ve emeğimin karşılığını almış oldum daha sonralar çok sayıda hitim vardı günde tekil +700 tık +3000 lerde bir şeydi google indeximde +100 gibi bir şeydi o zamanlar tr-ggde en iyi siteler arasında vardım neyse devam edersek o sitem haziran ayında kapandı ve daha sonrada tema sitesi açayım dedım tr-ggde tema siteleri cok ilgi gören bir konuydu açtım daha sonralar entegre felan yapım edim derken sitede iyi bir hit yakalamış oldum facebook sayesinde devam edersek o sitemde 1 ay olmadan oda kapandı arkadaşlarımın yarıdan çoğu bloggerda idi benide bloggera geçmemi istediler bende çok zor platform diyordum arkadaşlarım ise biz sana yardımcı oluruz dedikden sonra bloggerda buldum kendimi bloggerda şuan kendime yeticek kadar bilgim var birde yazı yazmayı seven bir insan değilim daha çok insanlara yardımcı olmak maksatlı web siteyi tema yaratır diye fikrim ile ilk sitem tema sitesi oldu bu salyangoztemayı kurdum aslında blogspot.com idi arkadaşlarımdan biri domain sağladı bana ona teşekkürlerimi sunuyorum,her neyse devam edelim salyangoz ismini nereden buldunuz diye sorarsanız eskilerden cilt bakım kremleri vs. vardı benimde aklıma salyangoz oradan gelmekte ve çokda iyi bir alan adına sahip olduğumu düşünüyorum sitem 5 şubat 2014 tarihinde abimin askere gittiği tarihte açtım.Bu yazıyı okuduğunuz için teşekkürler sağlıcakla kalın...