Vizyonumuz sitemizde çağın gerektirdiği alt yapıyı oluşturarak siz değerli kullanıcılarımız için seviyeli ve güvenli bir ortam yaratmaktır. Bu alt yapı sayesinde Türkiye ‘de yeni bir chat anlayışı sağlayıp sitemizi üst sıralara taşıyarak sohbet alanında kendimizi ispatlamış bir kurum olacağız.
Misyonumuz sitemize giren tüm kullanıcıların aktif katılımlarını devamlı hale getirip sizleri eğlenceli bir sohbet ortamı sunmak.
Sohbet etmek her bireyin yapmak zorunda olduğu ve olmadığında hayatında büyük boşluk bırakacak bir edimdir. Birileriyle sohbet ediyor olmak çoğu zaman bize yetmez. Önemli olan sohbetin eğlenceli, uzun soluklu, akışkan olmasıdır. Ki çoğumuz bu ortamı sağlayabilmek için devamlılığı olan sitelere girmekteyiz. Yeni insanlarla tanışmamızı sağlayan bu siteler daha önce edindiğimiz arkadaşlıklarında devamını sağlayıp, birçok kullanıcının birbirini tanımasına vesile olarak bol bol sohbet edebilme imkanı sunmaktadır.
Sitemizde yurtiçi ve yurtdışından yüzlerce insanla tanışıp sohbet edebilirsiniz. Genel sohbet odalarımız bulunduğu gibi özel sohbet odalarımızda bulunmaktadır. Konuşmak istediğiniz özel sohbetlerde veya özel insanlarla bu odalarda sohbet edebilir bire bir dertleşme imkanı bulabilirsiniz. Sohbet odalarımız basit bir chat sitesinden daha fazlasıdır. Ücretsiz olmasının yanında nezihliğini, seviyesini, düzenini ve farklılığını korumak amacıyla sohbet ortamlarında uyulması gereken kurallarımız ve filtrelerimiz vardır. Ayrıca her kanalda bir veya birden fazla güvenliği sağlamakla veya siz kullanıcılarımızın sorunlarıyla ilgilenebilecek görevli arkadaşlarımız bulunmaktadır.
http://www.bolchat.net