Broşür dağıtım, geçmişten günümüze kadar gelmiş olan ve eskisi kadar olmasa da güncelliğini ve potansiyelini bitirmemiş olan etkili reklam türlerinden bir tanesidir. Broşür dağıtım sayesinde firmalar çok fazla kişiye erişerek reklam yapma fırsatını yakalıyor. El ilanları direk olarak kişilerin eline verildiği ya da kapısına takıldığı için dikkat çekiyor ve inceleme fırsatı buluyorlar. Bu sayede hem marka bilinirliği akılda kalıcı olmuş oluyor hem de satılmak ya da tanıtımının yapılmasını istenilen hizmet direk olarak kullanıcıya ulaşıyor.

Broşür dağıtım halen eski güncelliğini koruyarak en iyi reklam türlerinden biri olmayı sürdürüyor. Bu dağıtımların birçok çeşidi vardır.
Bunlar:

1- Apartman posta Dağıtımı
2- iş yeri (Tek Tek) Dağıtımı
3- Metro - Metrobüs Dağıtımı
4- Meydan - Araç Dağıtımı
5- Gazete Dergi Dağıtımı
6- Kurye Dağıtım Hizmeti

Biz marmara kurye sizlere en iyi hizmeti vermeye söz vermiş broşür dağıtım firmasıyız. Her gün onlarca firmanın el ilanlarını binlerce kişiye ulaştırıyor bu sayede hem onların marka bilinirliklerini arttırıyoruz hem de satış veya hizmetlerinin tanıtılmasında yardımcı oluyoruz. İstanbul ve marmaranın tüm bölgelerinde hizmet veriyoruz. En uygun fiyat garantimiz ile sizlere üstün hizmet veriyoruz. Aynı zamanda belediye izin belgesi ile sizler kesinlikle uğraşmadan ücretsiz olarak bu hizmeti sizlere sunuyoruz. Broşürlerinizi ivedilik ile en iyi noktaralara ulaşması için elimizden gelen bütün çabayı sarf ediyoruz.

Referanslarımız Türkiye’nin en önde gelen lider firmalarıdır. Sizde bizler ile çalışın güvenin ve kalitenin farkını yaşayın. Fotoğraflı raporlama ile aklınızda hiç bir soru işareti kalmadan güvenle el ilanlarınızı ulaştıralım.

Detaylı bilgi için: https://www.marmarakurye.com