Engin1709 çok sağol yorumun için söylediğin fotoğraflar konusunda haklısın benim de gözüme çarpmıştı ancak resmin en ve boyunu düşürürken kalitesini koruma konusunda biraz bilgiye ihtiyacım var, bilgisi olan yardımcı olursa memnun olurum.

Gökhan yorumun için teşekkürler, gayet faydalı konular, tek tek yazayım düşüncelerimi ben de:
türkçeleştirme kısmı sanırım bir tek sayfanın en altındaki copyright ve proudly powered by wordpress kısmı. oraları düzelteyim. onun dışında türkçeleşmemiş bir yer varsa yazarsanız sevinirim.

kod bilgim hiç yok. sıfırdan öğreniyorum her şeyi. siteyi ilk açtığımda logonun yanında tespit meclisi yazıyordu, oraya reklam koyunca sığmadı, kaldırdım. logo ile insanların aklında kalırsa artık ama bu şekilde de minimalist bir hava verdi sanki hoşuma gitmedi deği :)l ama zamanla değiştirebilirim.

grafik konusunda tamamen bilgisizliğim neticesinde öyle oluyor. anasayfadaki resimlerin boyutu 388'e 220 olmak zorunda. pixreseizer denen basit bir programla resimleri bu boyuta getirince kalite düşüşü oluyor. wp smush'tı galiba öyle bir eklentiyi kurmuştum ama mobil görünümde sorun çıkardı bu eklenti kaldırdım. benim için önemli olan resmin en ve boyunu küçültürken kalitesini korumak. eklenti, program vs. önerileriniz çok faydalı olur.

ilk yazılar haricinde son yazıları dediğiniz gibi yapıyorum. yazı içerisinde diğer yazılara gönderme yapıyor, alt başlıklar ve resim ekliyorum artık.

dediğiniz soru - cevap vs. konusunu çok düşündüm ama yorum yapmaya ziyaretçiyi teşvik edebileceğimden şüpheliyim. forumun işlerlik kazanacağını en azından zor görüyorum şimdi ama tam da kestiremiyorum. belki denemeliyim. anket konusu da öyle.

çok sağol son yorumun için de. şimdilik ziyaretçi sayısı az tabii ama bir süre düzenli yazı girip bir görmek gerek en azından.