Burun estetiği ile yüzün tam ortasında yer alan ve görünümü oldukça etkilen burna şekil verilebilir. Diğer ismi rinoplasti olan burun estetiği sayesinde burun ucu yukarı kaldırılabilir, burun küçültülüp kemik çıkıntısı düzeltilebilir, burun daraltılabilir, burundan kaynaklı nefes problemleri çözümlenebilir.

İnsanlar görsel ve fiziksel rahatsızlık yaratan burunlarını burun estetiği ameliyatıyla istediği hale getirebilirler. Burun estetiği ameliyatının başarı kriteri doğal ve güzel bir burundur. Burun estetiği ameliyatı öncesi burun muayenesi yapılır. Bu muayenede kişi yeni burnu hakkında doktorundan bilgi alır ve nasıl bir burun istediğini anlatır. Ardından doktor bilgisayarda hastanın yüzüne uyarlanmış burun tasarımını çizer ve gösterir. Burun tasarımı öncesi kişinin fotoğrafı çekilir ve tasarım fotoğraf üzerinde gerçekleştirilir. Yeni burun tasarımı hasta tarafından da beğenildikten sonra burun estetiği ameliyat günü verilir. Ameliyat sonunda burun birebir aynısı olmayacaktır ama ona en yakın sonuçlar ortaya çıkacaktır. Hiçbir doktor burun estetiği sonrası tıpatıp aynısı olacak şeklinde bir garanti veremez. Burun estetiği ameliyatı sonrası hasta ilk günden taburcu olabilir. Şişlikler ve morluklar 1 ile 2 hafta arasında yok olur. Burnun net şeklide zamanla oturur. Çünkü burun ucu şişliği hemen inmeyecektir.

Burun estetiği fiyatları ameliyatı yapan uzmana göre değişiklik gösterir. Bunun yanında estetik yapılan merkez de burun estetiği fiyatlarını etkileyen faktörler arasındadır. En uygun burun estetiği fiyatlarına ve burun estetiği hakkında merak ettiğim diğer bilgilere nasıl ulaşırım diyorsanız http://www.gundemkadin.com/burun-estetigi.html adresini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. http://www.gundemkadin.com/burun-estetigi.html adresinde burun estetiği fiyatları ve burun estetiğine dair birçok bilgi yer almaktadır.