Ve ve ve...Hayata geçirmek için sabırsızlandığımız projemiz sonunda hayat buldu.Çok büyük umutlarla girdiğimiz bu yolda,kuruluşumuzun ilk gün dileği de "sabırla umutlara doğru" olsun o halde.Yada 5. kuruluş yılımızı şirket olarak kutlarız inşallah :)
Gelelim projemize.Projemizin sloganı Çadırdan Wordpress'e... Nasıl Kurulur? Zaten slogandan her şey anlaşılıyo ama biraz daha açalım.Projemiz sonuna nasıl kurulur kelime grubunu getirdiğinizde anlamlı olan her türlü başlığı kapsamaktadır.Örneğin hayal nasıl kurulur,wordpress nasıl kurulur,
şirket nasıl kurulur ve hayal gücünüzün sınırlarına bağlı olarak geniş bir yelpaze..
Başında da belirmiştim.Projeye çok büyük umutlarla çıktık diye.Bu kelime ne kadar saçma olsa da kullanıyoruz işte.Sonuçta her proje hayata geçmeden önce büyük umutlarla başlamaz mı?Her neyse biz sürekli umut olarak adlandıralım bunu ki daim olsun.
Hayallerimiz tabiki de geniş.İlk etapta nasıl kurulur tag'ı altında bir çok makale yayınlayıp "nasıl kurulur" kelimesinde google'da ilk sıraya oturmak.Ardından projeyi
daha da büyütüp özelleştirmek.Örneğin yeni bir subdomain ile wordpress.kurulur.com adı alınta ücretli wordpress kurulumu ya da tema satanlarla iş birliği içinde ücretli tema kurulumu.Bunlar daha sonra değerlendirilebilecek ince detaylar.Ama öncelik aradan süre geçmesi ve belli başlı şeylerin oturması.
Sitenin temasının orjinali budur ancak elimden geldiğince editledim ve bu hali aldı.
Buradan sitenin orjinalini tasarlayan Hüseyin Emanet'e de teşekkür ediyorum.
Proje için hayırlısını diliyorum ve desteklerinizi esirgemediğiniz için size teşekkürlerimi sunuyorum.