Blog Adı: Can Sürer
Kategori: Kişisel Blog, Bilim, Felsefe, Kampçılık
Blog Linki: https://cansurer.com/




Merhabalar, ben Can Sürer. İstanbul Kültür üniversitesinde Sivil Havacılık 2. Sınıf Öğrencisiyim. İlkokul yıllarımdan beri ilgi alanıma giren konuları araştırmak ve onlar hakkında mâkaleler, incelemeler ve denemeler yazmak benim için oldukça keyifli bir uğraş olmuştur. Okuduğum ve çalıştığım sektör olan havacılık, inovasyonel teknolojilere ve bilimin gelişmelerine ayak uydurup kendini sürekli revize etmek durumunda olduğundan, bana ve bloguma katkısı oldukça büyük oluyor.

Bilimin ışığında sürekli ve kuşkuculukla ilerleyip, başkalarını da bu yola sokmak için elinden geleni yapan, samanyolu galaksisindeki bir toz parçasıyım.
Cansurer.com’da sadece tek konu odaklı mâkaleler ve denemeler değil, bilimin içine giren; psikoloji, sosyoloji, felsefe ve astronomi bilimleri hakkında ilham aldığım kitapları da[Uurada[/nceliyor olacağım.

Ben, bilgiyi öğrenme konusunda Feynman methodunu kullanıyorum. Yani bu teknik, “bir şeyi daha iyi öğrenip onu unutmamak istiyorsan, onu başkalarına öğret.” Mantığına dayanıyor. Bu nedenle, bu gün bu kişisel websitem yayında. Aslında hedefim, öğretirken daha iyi öğrenmek.

Bilimsel araştırmalar dışında kampçılık gibi outdoor aktiviteleri yapıp, zaman buldukça doğaya kaçıyorum. Seyahatlerimdeki deneyimlerimi ve tecrubelerimi, sizinle websitemin Kamp Seyahat bölümünde paylaşıyor olacağım. Aynı zamanda; okuma alışkanlığımızı ekseriyetle kaybetmiş bir toplum olduğumuzu düşündüğüm için, [U youtube kanalımda[/sitemde öne çıkan konular hakkında videolar hazırlayıp, daha fazla insanı okumaya teşvik edeceğim ve otostopla çıktığım kamp yolculuklarımla sizlere ilham vereceğim. Destekleriniz benim için çok önemli.

Dopdolu, yazmış olmak için yazılmamış, mümkün mertebe kaynak olarak kitaplar kullanılmış içeriklerimi haftada 3-4 konu olarak sitemde düzenli olarak paylaşıyorum. Bu süreçte, sizlerin desteği benim en büyük motivasyon kaynağım olacaktır. Sitemdeki içeriklerin yorum kısmında incelediğim konuyu sizinle tartışmayı çok isterim.
Cansurer.com’da görüşmek üzere