lostyazilim
tr.link

CartoonTR - Türkiyenin ilk Çizgi Dizi Portalı

2 Mesajlar 746 Okunma
lstbozum
tr.link

nanoeray nanoeray WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Back-End Developer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 16
  • Beğeniler 7 / 1
  • Ticaret 1, (%100)

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 hafta önce kodladığım ve geliştirmesine devam ettiğim bir dizi scriptini Türkiye'de bir ilk yaratmak için kullanmak istedim ve sadece Çizgi Dizilere yönelik Yabancı Çizgi Dizi sitesi açtım. Buraya dikkat edin bu siteyi çocuklara yönelik açılmış çizgi film izleme siteleri ile karıştırmayın. Biz siteyi açarken amacımız +13 yaş için altyazılı ve türkçe dublaj olarak sadece çocuklara hitap etmeyen 3 12 yaş arası için yapılmış yapımlar hariç gençler ve büyüklerinde keyifle izlediği çizgi dizileri bir portalda toplayarak bunu izleyicilere sunmak olarak belirledik. Şu anda sitede 10 dan fazla dizi bulunmakta. Upload ekibimiz 2 kişi olduğu için dizilerin tamamının eklenmesi zaman alabiliyor ancak ekibimizi genişletmeye ve siteyi daha çok kişiye duyurmaya çalışıyoruz. Site arşivi 3 hafta gibi bir sürede +2000 bölüme ulaşmış durumda.

Sitenin içeriği ve amacı kısaca bu kadar. Yardım etmek isteyenler ve upload ekibine katılmak isteyenler bana ulaşabilir. Uploader olan arkadaşlara upload işleri için sunucu verdiğimizide ekleyelim.

Site Linki : www.cartoontr.com

wmaraci
reklam

Dildar Dildar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisliği
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Güzel site. Üye oldum.
nanoeray

kişi bu mesajı beğendi.

Yok
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al