Cashbacksitesi.com sitesinin sahibiyim.
arkadaşlar siteyi yeni kurdum içeriğini fırsat buldukça giriyorum alışverişlerinizde bizleri tercih ederseniz memnun oluruz.
sizlere elimden gelen en iyi indirim ve komisyonları sağlamaya çalışıyorum. istediğiniz bir firma olursa bize iletmeniz yeterli olacaktır. eklemek için elimde gelenin en iyisini yapmaya çalışacağımdan şüpheniz olmasın. sizlerden ricam alışverişlerinizde cashbacksitesi.com adresini kullanmanız olacaktır.
Gittigidiyordan teknosaya kadar zengin içerik ve indirimli ürün fırsatlarıyla sizere sunulan fırsatları kaçırmayın.
cashbacksitesi.com nasıl çalışır ?
sizler cashbacksitesi.com sitesi üzerinden alışveriş yapacağınız firmanın sitesine girer alışverişinizi yaparsınız ve tekrar cashbacksitesi.com üzerinden paramı onayla dersiniz ve işleminiz beklemeye alınır gerekli kontroller yapılır ve 1-2 gün içerisinde bekleyen bakiyeniz hesabınıza yansıtılır. Sizin bu alışverişinizden kazanılan komisyon bana ödendiğinde sizin cashbacksitesi.com hesabızda onaylanan bakiye olarak gösterilir. sizin ödeme talep etmeniz üzerine komisyon ödemeniz yapılır.
diğer tüm detaylar sitedeki nasıl çalışır başlığı altındadır. kafanıza takılan yada sormak istediğiniz tüm yapıcı sorulara ve önerilere açığım. sitemizin eksikleri de olabilir ama taktir edersiniz ki yeni bir site eksiksiz olma gb bir lüksü yok ;) siz değerli arkadaşlarma güveniyor sitemi kullanmaya davet ediyorum.
Üyelik sözleşmesi vb alanlar yeni yeni hazırlanmaktadır.
NOT: KONUYU BALTALAYACAK OLAN OLURSA CEVAP VERİLMEDEN DİREK MODERATÖRE BİLDİRİLECEKTİR.
SİTEYE GİRİŞ LİNKİ: www.cashbacksitesi.com
Ziyaretçiler için site adresi :cashbacksitesi.com