Merhaba arkadaşlar bugun sizlere ülkemizde yaklaşık 10 senedir kullanılmakta olan teknoloji harikası bir yazilim'dan bahsetmek istiyorum. Bahsetmek istediğim yazilim casus telefon yazilimi . Casus telefon sayesinde ülkemizde bir çok eş aldatilmaktan kurtulmuş , bir çok ebevyn çocuklarini kötü ortamlardan ve kötü arkadaşlıklar'dan kurtarmış ve bir çok iş yeri sahibi ortaklari tarafından dolandırılmaktan kurtulmustur.

Bahsetmiş olduğumuz bu yazilimi bir hedef telefon'a yüklüyoruz. Yazilim yüklenmesinden bahsedelim. Yazilimi satin aldığınız an sizin mail adresinize panel bilgilerinizi , lisans kodunuz , yükleme klavuzunu ve kullanım klavuzunu gönderiyoruz. Yüklenmesi yaklaşık 1 ila 3 dakika arasında sürmektedir. E mailinize gönderdiğimiz adrese hedef telefonun internet tarayicisindan giriş yaptıktan sonra yazilim 20 saniye içinde telefona iniyor. Sizde indirilenler klasörüne gidip yazilima tıklıyorsunuz ve yükle dedikten 10 saniye sonra yazilim telefon'a başarılı bir şekilde yüklenmiş oluyor. Yükleme işlemi bu kadar sürüyor daha sonra size vermiş olduğumuz lisans kodunu girerek yaziliminiz aktif hale gelmiş bulunuyor. Dilerseniz sizlere Casus Telefonlarimizin özelliklerinden kisaca bahsedelim ..

Casus Telefon Özellikleri

Ortam Dinleme Hedef telefon’un bulunduğu ortami an be an dinleyebileceksiniz . İsterseniz dinlediğiniz ortamdaki sesleri kayıt altına alabileceksiniz.

Telefon DinlemeHedef telefon bir görüşmeye başladığı anda yönetici telefonunuza bir bilgilendirme mesajı gelecektir. Sizde size vermiş olduğumuz panelden girip telefon görüşmesini dinleyebileceksiniz.

Ortamdan Anlık Görüntü Alma : İstediğiniz anda hedef telefo’un bulunduğu ortamdan anlık görüntü alabilirsiniz.

Rehbere erişim : Hedef telefon’un rehberindeki tüm kayıtlı kişilere erişebilme imkanınız vardir . Bu kişilerin telefon rehberinde ne diye kayıtlı olduklarinida görebilrsiniz.

İnternet Geçmişi Görme : Hedef telefon’dan girilen tüm websitelerini görebilirsiniz dilediğiniz taktirde bu websitelerini ziyaret edebilerek içeriklerinin ne olduğunu öğrenebilirsiniz.

Skyp,Whats app , Facebook Görüşmeleri : Hedef telefondan yapilan Skyp’e , whats app , Facebook görüşmelerini görebileceksiniz dilediğiniz taktirdede bu görüşmelerin bir kopyasını kayıt altına alabileceksiniz..

Gelen ve Giden Sms Kaydi : Hedef telefon’a gelen ve giden sms kaydının hepsini görebileceksiniz. Hedef telefon’a gelen ve giden msjların bir kopyası sizin yönetici telefonunuzada gelecektir.

Simkart Değişikliği Bilgisi : Hedef telefon’da eğer bir sim kart değişimi söz konusu olursa sizin yönetici telefonnunuza bildirim gelecektir. Sizde kişinin farklı simkartlar kullanıp kullanmadığını görenebileceksiniz.

Bu özelliklere sahip bir casus cep telefonun'a sahip olmak isterseniz eğer bizleri iletişim adreslerimizden 7/24 saat arayabilirisiniz.

Not : Tüm ürünlerimiz Ömürlük lisansli ve Garantilidir. Ürünlerimizin kötüye kullanımından tamamen satın alan kişi ve kişiler sorumludur. Firmamız bu konuda hiç bir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Casus telefon satın almak istiyorsanız bizlere Web sitemizi ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.