Çekilişlere katılmayı sevenler.
Çekilişlere katılan ama hediye kazanamayanlar.
Çekilişlere ve düzenleyenlere güvenmeyenler.
Boş vaktini değerlendirmek isteyenler.
Şansım yok ben kazanamam diyenler.
Hiç hediye kazanamasa bile, düzenli katılım yaptığı için puan toplayıp hediye almak isteyenler!...


Merhaba arkadaşlar.
Çekilişe katılmakta ana amaç, imkanımız yeterli olmadığı için satın alamadığımız bazı şeyleri elde etmektir. Ancak bunun yanında, bir hediye kazanmanın zevki de başkadır. Kargodan bir paket gelmesi de bizi mutlu eder. Bu mutluluk ayrı bir duygudur. Eskiden yıllar önce cikletlerden çıkan kağıtları mektup zarfına koyup posta ile gönderirdik. Bunlardan gelen hediye paketinde balonlar, kartlar, takvimler vs küçük hediyeler bizi mutlu ederdi.

Para ödeyerek katılınan çekilişler bir tür kumar olduğu için kaybettiğimizde çoğu zaman üzülürüz. Ancak hiç para ödemeden katıldığımız çekilişler vardır.

Birçok firma tanıtım için reklam şirketlerine, gazetelere, dergilere, tv kanallarına ve internete çok büyük bütçeli reklamlar verir. Biz de bu reklamları görünce çoğu zaman rahatsız oluruz. Veya görmezden geliriz.

Bazı firmalar ise büyük reklam kampanyaları yerine çekilişler düzenler. Bir kampanya için 100.000 dolar harcamaktansa, 30.000 dolar maliyetli bir çekiliş düzenler. Bu çekilişte kazananlara hediye verir. Bu sayede hem reklam maliyeti azalır, hem de insanlar ilgi gösterdiği için daha etkili tanıtım olur. Bunlar internetin olmadığı zamanlarda bile çokça rastladığımız çekiliş kampanyalarıydı.


Hayatımıza internet girince artık alışveriş, tanıtım ve ticaret de internette kendine yer buldu. Birçok firma ve kişi de internette çekiliş düzenlemeye başladı. Youtube, twitter, facebook ve instagram hesapları çekiliş düzenlemeye başladı. Hatta gleam . io gibi çekiliş platformları bile kuruldu. Instagram ve youtube çekilişi yapmak için özel internet siteleri açıldı.

***

Her alanda olduğu gibi maalesef çekiliş sahtekarları da türedi. Bugün yayınlanan çekilişlerin bir çoğu sahtedir. Bazıları ise **************dır. Hediye kazandınız deyip sizden para talep edenler oluyor. Çekilişlerin çok azı ise güvenilir ve dürüst insanlar tarafından yapılır.

***

Çekilişlere çok katılan birisi olarak kendim de takibi daha kolay yapmak için bir blog sitesi açtım. Kampanya sonuçları bölümünde, yapılan çekilişlerin sonuçlarını takip edebilmek için tarih sırasıyla yayınlıyorum. Güvendiğim yeni kampanyaları siteme ekliyorum. Bu sayede başkaları da yeni kampanyalardan haberdar olabilir.

***

Web sitemin daha kolay takip edilmesi için bir webview android uygulama yaptırdım. Onesignal bildirimleri ile her yeni kampanyayı ve çekilişi yapılan kampanya sonucunu üyelere göndermek istiyorum.


***

Yakında kendi web sitelerim ve youtube kanallarım için çekilişler düzenlemek istiyorum. Ayrıca Instagramda sponsorlu çekilişler düzenlemeyi planlıyorum.


***

Ailemize katılmak ister misiniz?

*1*
Mevcut çekilişlerde sahte katılımcılar olabiliyor. Bunu tespit etmek çok zor. Bunlar yüzünden gerçek katılımcıların kazanma şansı da düşüyor.
Çekiliş ailemizde herkesin bir sıra numarası olacak. Çekilişler bu sıra numarası üzerinden yapılacak. Sahte hesaplar sıra numarası alamayacak. Herkes kendi sıra numarasını bildiği için çekiliş bir kat daha güvenli ve sağlıklı olacak.

*2*
Çekilişler yalnızca random .org sitesi üzerinden yapılacak. Çekiliş youtube üzerinde canlı yayınlanacak. Random. org rastgele sayı üreten dünyaca tanınmış bir site, ücretsiz ve sınırsız kullanabiliyoruz. burada hile yapmak mümkün olmadığı için bence en güvenilir yol bu. katılımcılara güven vermek için çekilişte random. org sitesini kullanmayı uygun görüyorum.

*3*
Herkesin kazanma şansı eşit olacak. Sahte üyeliklere ve sahte hesaplara izin verilmeyecek. herkesin görebileceği bir web sayfasında tüm üyelerin sıra numarası, adı, soyadı, ili, ilçesi ve yaşı yer alacak. Bu bilgiler zaten sosyal medyada herkes açık paylaşılan bilgiler.


Örnek:
1. Nazım Nur Zonguldak Çaycuma 43
2. cafer keser bursa iznik 26...

Bir çekiliş yapıldığında, kazanamayan birçok kişi acaba tanıdıklarına mı verdiler, acaba sahte hesaplara mı çıktı diye tereddüt ediyor. En güvenilir çekiliş kampanyalarını düzenlemek istiyorum. Bunu garantilemek ve herkes tarafından böyle bilinmek istiyorum. Bunu sağlamak için de her detayı düşünüyorum.
bazıları isim ve soyadını vermek istemeyebilir. Liste yaparken bu isimleri isteyenler için gizleyebiliriz. Ancak çekilişten hediye kazandığı zaman ad, soyad, il, ilçe ve yaş bilgilerini ilan edeceğiz.
İnsanlara %100 güvenli ve adil bir çekiliş düzenlediğimi ispatlamak istiyorum.
Eğer kazanan kişi tam olarak belli olmazsa diğer insanlar her türlü tereddüt edebilir.

*4*
Benim yakınların, tanıdıklarım ve sponsorların tanıdıkları katılamaz, hediye kazanamaz. Resmi çekilişlerde bu kural aynen bulunur. Çekilişi düzenleyen firmalarda çalışanlar ve birinci dereceden yakınları o çekilişlere katılamıyor.
Benim düzenlediğim çekilişlerde de bu kural olacak.
Hem kendi kimliğim ve sosyal medya hesaplarım açık olacak. Hem de kazanan kişilerin isimlerini yayınlayacağız. Yarın bir gün hile yaptığımızı iddia edenler araştırabilsin diye.


*5*
Büyük puanlı üyeye büyük hediye.

Bir çekilişte herkesin kazanma şansı eşittir. Bazıları hile yaparak veya sahte hesaplar açarak çekilişte kazanma şansını artırıyor.

Bizim çekilişlerimizde ise, herkes çeşitli görevler yaparak her gün puan kazanabilecek. Bu sayede her üyenin kendine ait itibar puanı olacak.
Çekilişte 10 kişi kazandı diyelim. Bu 10 kişi içinde itibar puanı en yüksek olan en büyük hediyeyi alacak.

Diyelim ki çekilişlere katılmak için her seferinde birçok görev yaptınız. her görev başına size bir puan yazıyoruz. Bu puanlar sizin itibar puanınızı yükseltiyor.
çekilişte siz çıkarsanız, itibar puanınıza oranla büyük hediye alacaksınız.

*6*
Hiç kazanamayanlar küçük sürpriz!

Biline çekilişlerde defalarca katılıp da hiç kazanamayan binlerce insan var. Bütün emekleri boşa giden binlerce insan. Siz de onlardan biri olabilirsiniz.

Bizim ailemize katıldığınızda, katıldığınız her çekilişte itibar puanı kazanacaksınız.
Hiç kazanmasanız bile puanınız yükselecek.

Arada sırada hiç kazanamayan ama itibar puanı yüksek üyelerimize küçük sürprizlerimiz olacak. En azından emeklerinin boşa gitmeyeceğini görecekler.

****

Arkadaşlar konu çok uzun oldu. Ama anlamak istediğim o kadar çok şey var ki, özet olarak ancak bu kadar olabiliyor.
Şu anda web sitem ilgisizlik yüzünden tam güncel değil. Mobil uygulama ise play store sorun çıkardığı için yayınlanmadı.

Web sem güncellendiğinde ve uygulamam yayınlandığında tekrar konuyu güncelleyeceğim.

Şimdilik web sitemiz ziyaret edebilirsiniz www.cekilis.biz
Google drive üzerinden uygulama apk dosyasını indirebilirsiniz.
https://drive.google.com/file/d/1jUfKyPJFAj6waxANoGudYZMayzsopdoS/view?usp=sharing
Whatsapp üzerinden uygulama apk dosyasını isterseniz gönderebilirim.
0534 883 98 96

https://wa.me/05348839896/?text=wmaracicekilisapp