Sitemizde 14 farklı kategoriden yüzlerce Doğum Günü Pastası olan bu bölümde, doğum günü partileriniz için en yaratıcı Doğum Günü Pastaları ‘nı bulabilir ve sipariş verebilirsiniz.

12 kategori listeleme sayfası bulunan Çikolata Gönder bölümümüzde, Bebek Çikolatası, Yeni iş Çikolatası veya Söz Nişan Çikolatası ürünlerine göz gezdirip beğendiğiniz çikolatayı siparişlerinize ekleyebilirsiniz.



Ramazan her zamanki gibi hoşgörü, sevgi ve umut ile birlikte geldi. Oruç tutmak ilk günlerde zor gibi görünse de ilk hafta dolmadan insan alışıyor Ramazan'ın temposuna. Her sene olduğu gibi Ramazan sonrasında gelecek olan bayram için de hazırlıklar Ramazan'ın son haftalarında başlıyor.

Bayramın ilk günü hazırlanacak bayram yemeği menüsü için alternatifler bulmak üzere yemek tarifi kitaplarına bakılır, internetteki farklı bloglar ziyaret edilir. Seçenekler bol olunca da menü de gittikçe uzar. Bayramlar da klasik olan bir diğer şeyler ise bayram çikolatası, bayramlık kıyafetler, bayram yemekleri, kolonya ve şekerdir.

Bayramlık kıyafetler için alışveriş merkezlerindeki mağazalar ve online mağazalardan faydalanabilirsiniz. Kolonya ve şeker de yine her yerden bulunabilecek şeylerdir. Bayram çikolatası seçenekleri ise bir sürü pastane veya çikolatacıdan bulunabilir.

Bayram çikolatası, bayram günü ağızların hızlı bir şekilde tatlanması için en güzel alternatiflerden biridir. Bayramın ilk günü geleneklere bağlı ailelerde hala daha misafir ziyarete geldiği zaman evin en küçük bireyi tarafından kendilerine bayram çikolatası ve kolonya ikram edilir. Çikolata ile ağızlar tatlanır, kolonya ile de hem ferahlık hem de hijyen sağlanır.

Eğer ki çok kalabalık bir aileyseniz tek tek paketli olan çikolataları tercih edebilirsiniz. Böylece hem çikolataları servis etmek daha kolay olacaktır, hem de dileyenler çikolatalarını beraberinde götürebilir ve tadına sonradan bakabilirler. Dilerseniz logolu çikolatalar, madlen çikolata veya gofret tipi çikolata seçeneklerini de tercih edebilirsiniz.