Matematik bazılarımız için zor bazılarımız içinde eğlenceli bir uğraştır. Matematik çalışırken bazen bir soruya takılır cevap ararız. Eğer yanımızda matematikten anlayan biri varsa şanslıyız demektir. Sorum var der sorunuza cevap alabilir, çalışmaya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Peki ya soracak kimse yoksa ne yapacağız. Sorularımıza nasıl cevap bulacağız. Ya da boş ver gitsin zaten bu sorular zor mu diyeceğiz. Bunun yerine bir matematik çözüm merkezi olsa ne güzel olurdu?

Sevgili öğrenciler sizler için Genç Matematik ekibi olarak sorularınızı sorup cevap alabileceğiniz, ayrıca diğer arkadaşlarınızın sorduğu sorulara cevap verebileceğiniz bir ortam hazırladık. Sorularınıza genel olarak öğretmenler cevap vereceklerdir ama bildiğiniz sorular olursa sizde cevap verebilirsiniz. Sormuş olduğunuz sorular ve cevapladığınız sorularla puan kazanarak ay sonunda belki sürpriz hediyelerimize de sahip olabilirsiniz.

Unutmayın ki; sorduğunuz soruya hızlı cevap alabilmek için size sorulan soruya hızlı cevap vermek gerek. Parolamız: Hayat Paylaşınca Güzel
Kaynak: http://www.gencmatematik.com/sorumvar