Arkadaşlar merhaba bugün sizlere CS:GO‘da kolay rank nasıl atlarsınız daha iyi nasıl oynarsınız bunun hakkında bir yazı yazacağım.
Öncelikle maçlara girmeden önce ısınmanız gerekir. Neden mi? Çünkü ilk girdiğinizde oyuna eliniz titrer mouse alışmanız gerekir. Bunun çözümü ise aim maplar aim mape girdikten sonra yaklaşık 100-200 tane adam vurmanız gerekir


Harita Link
Burada 100-200 tane adam vurduktan sonra eliniz biraz alışacaktır daha sonra topluluk sunucularında de_dust2,awp_lego_2 gibi maplara girin orada oynayın iyice ısındığınızı fark edeceksiniz.
Topluluk sunucularında iyi oynayan adamlarla toplanıp beraber girin ama toxic,troll,feeder tarzı adamlarla sakın girmeyin yoksa rank atlamak yerine rank düşersiniz.
Bazı insanlar size 5 kişi girip kendini boostlatıyorsun diye bilir takma kafana çünkü CS:GO takım oyunudur.
Haritaların spot,popflash,smoke yerlerini iyice öğrenmelisin bununla ilgili youtube’de bir çok video var.
Sadece kendinizi iyi hissettiğiniz zaman girin ve kesinlikle mikrofon kullanın ve info vermeye dikkat edin.
Bazı oyuncular kendini oyuna kaptırdığı zaman haritaya bakmıyorlar haritaya sık sık bak ve çok çalış.
Birde ekipman mevzusu var ekipmanı olan oynar diye bir şey yok ama ekipmanlarınızda kötü olmamalıdır (takılma,donma,bağlantı) gibi sorunlar yaşayabilirsiniz.
Oyuncu faresi alırken 800 ve 400 DPI desteklediklerinden emin olun yoksa CS:GO‘da hassasiyet sıkıntısı yaşayabilirsiniz.
Bir çok CS:GO oynayan oyuncular çoğu zaman AK-47 ve M4 kullanamadıkları için AWP alıyor çünkü bu silahlar sekiyor.
Size silahlarda sekmeyi sıfıra indirmeyi anlatacağım.
AK-47 en çok seken silahlardan birisidir bu silahla ateş ederken 3 ve 4 mermi sonra crosshair’inizi aşağı ve sola doğru çekin bunu M4A4 ve M4A1-S’de yapabilirsiniz ama orada crosshair’inizi aşağı ve sağa doğru çekmeniz lazım bunu bir video ile göstereyim.

Umarım daha iyi bir CS:GO oyuncusu olabilirsiniz.
“İşleyen demir ışıldar.”

KAYNAK: https://cagdasbahadir.com/csgo-kolay-rank-atlama/