Firmamız 2014 yılında kuruldu. İlk olarak erkek bileklik modelleriyle öne çıkmayı başardık. Sonraki süreçte doğal taş bileklik, kolye ve isimli bileklik ile ilgili çalışmalarda yeni tasarımlarla farklılık yarattık. Yeni tasarımlarımızı geliştirerek farklı ürünler oluşturmaya başladık. Talepler arttıkça ürün çeşitliliğimizi arttırdık. Gelişen teknoloji ile birlikte tasarımlarımızı teknolojiyle birleştirme kararı alarak Kişiye özel tarz modeller tasarlamaya başladık. Sürekli olarak gelişen teknolojiyi de kullanarak tasarımlarımıza aktardık. Depodolusu özellikle bileklik alanında daha farklı yatırımlar ve tasarımlarla fark yaratmayı başardı.

Kalitemizi ve çeşitliliğimizi arttırarak sürekli olarak kendimizi geliştirdik. Bazı kategorilerde yaptığımız çalışmalar olumlu sonuçlar verdi. Büyüyen müşteri potansiyelimize farklı talepleri olan müşterilerimizi de dahil etmiş olduk. Çeşitliliği ve alışılmışın dışında olan ürünleri mağazamızda tasarlayarak sizlerin hayalinizdeki ürünlere ulaşmanız için gerekli çalışmaları yaptık ve olumlu dönüşleriniz bizlere daha farklı fikirler üretmemizi sağladı.Sürekli tasarım yapıp farklı fikirler sunan tasarım ekibimiz sizlerin taleplerini aynı gün tasarlayıp aynı gün kargoya ulaştırıyorlar. Depodolusu kaldığı yerden değil daha ulaşılmazı hedefliyor.

O yüzden hem teknolojiyi hemde modayı yakından takip ediyoruz. Oluşan taleplere aynı gün cevap vermek için çaba harcıyoruz. isimli bileklik depodolusu için farklı bir yenilikçi hamleydi. Kişiye özel bileklik modelleri depodolusu alışveriş sitesinde yer almaktaydı. Fakat ilk teknolojik değişimi 2018 yılında gerçekleştirdik. Farklı müşteri kitlelerine de cevap vermeyi başardık. Ustalarımız ve çalışanlarımız lazer teknolojisini sanatla birleştirdiler ve sonuç olarak hem kişiye özel hemde tarz ürünler yapmayı başardık. isimli kolye depodolusu firmamız için bir diğer yenilik olarak ortaya çıktı.

Kişiye özel deyince bir çok alanda farklı ürünler yapmak zorundasınız bunun içinde taleplere cevap vermelisiniz. Taleplerimizin bir çoğu kişiye özel ürünlerle birlikte tamamlayıcı olan tasarım modellerimiz şıklığı ve tarzı sizlere sunuyor. Bu zamana kadar 9000 müşterisinin talebine karşılık veren ve memnuniyet sağlayan depodolusu hem çeşitlerini hemde modellerini arttırarak taleplerinizi karşılamaya devam ediyor. Farklı tarz ve model arayan müşterilerimiz için depodolusu doğru adres. Sizler için yola çıktık sizler için en iyisini tasarlamaya ve üretmeye devam edeceğiz. Firmamızı ve bizleri tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.