Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Hayırlı olması dileğiyle, Başarılar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Banka Müfettişi
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Öncelikle hayırlı olsun :) bence çok şık, sade ve anlaşılır olmuş. Tasarımı ben çok beğendim. Hata gördüğüm noktalar daha farklı :)
1.si Makina değil, Makine. O yüzden üst menüdeki tüm Makinaları Makine olarak değiştirmeniz yararınıza olacaktır.
2.si Slider da Türkçe karakter olmaması gözüme battı. "ILK KONUSAN DIKIS MAKINESI"
3.sü hatırladığım kadarıyla "Dünyanın İlk Konuşan Dikiş Makinesi" demek hayalı bir cümle oluyor. "Dünyanın Konuşan İlk Dikiş Makinesi" demek doğru diye hatırlıyorum. Tam emin değilim.
4.sü albenisi olan, sitenin sadeliğine ve şıklığına yakışır, ağır bir logo.
5.si şahsi fikrim, ulaşım telefonu cep telefonu olmamalı. Güven verici durmuyor. Bu sebeple verimor.com.tr'den 0850 ile başlayan telefon numarası alabilirsiniz. Ücretsizdir. Kullanımı için Tek gereken interneti olan bir cep telefonu. Hatta ben daha da kurumsal görünmek istiyorum diyip, müşteri danışma hattı gibi görünmesini, müşteri aradığında telesekreterin karşılamasını istiyorsanız yanlış hatırlamıyorsam ayda 39TL gibi bir ücretle telesekreter servisi alabiliyorsunuz. Araştırmanız da fayda var :)
Umarım tüm beklentilerinizin üzerinde bir e-ticaret yaşantınız olur. Tekrar hayırlı olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.