Site: evrentercume.com
Kuruluş Yılı : 2015
İçerik : Çeviri / Tercüme

Merhaba
Evren Tercüme Bürosu olarak dil konusunda yeterliği bulunan, serbestçe dilediği kadar çalışabilecek arkadaşlara ihtiyacımız vardır. Eğer siz de yazılı çeviri konusunda freelance olarak çalışıp ekstra gelir elde etmek isterseniz firmamıza www.evrentercume.com üzerinden başvurabilirsiniz. Tekrar görüşmek dileğiyle..

Evren Tercüme Hakkında

2015 yılında kurulan firmamız İngilizce Tercüme, Almanca Tercüme, İspanyolca Tercüme ve Arapça Tercüme olmak üzere pekçok dünya dilinde profesyonel çeviri hizmetleri sunmaktadır. Çevirinin salt kelimeyi bir dilden bir dile sözlükteyi anlamını yerleştirmek olmadığının farkında olarak metni adeta yeniden yaratmak şeklinde bir yaklaşım benimseyerek çalışmalarımızı yapıyoruz. Portföyünde akademik dünyadan ve iş dünyasından referanslarını da ekleyerek dünya çapında belki ileride tüm evrende çeviri hizmetleri sunmak amacımızdır :)
Hizmetlerimiz arasında medikal tercüme, akademik tercüme, katalog çeviri, simultane ve ardıl çeviri, teknik tercüme başta olmak üzere pekçok alanda uzman tercümanların desteğini de alarak yolunda emin adımlarla devam etmektedir.
Yeminli Tercüme Büroları arasında kalite farkıyla öne çıkan Evren Tercüme Büroları ile irtibata geçmek için sitemiz üzerinden mail aracılığıyla ulaşabilir, 0212 427 77 07 nolu telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.