Dijital Tasarım konusunda bilgi yelpazesinin geniş olmadığı ülkemizde Dijital Tasarımı en iyi şekilde anlatma ihtiyacı duymuş bir topluluk. Grafik tasarımdan 3 boyutlu tasarıma, animasyon tasarımından web tasarıma kadar genişleyen yelpaze ile gelişmesini hızla sürdüren bir topluluk. Çoklu yazar sistemi ile ilerlemiş bir projede kendine yer edinmek isteyen toplulukların buluşma merkezi.

İçerik-Gelir Ortaklığı
İçerik girerek gelir elde etme fikriyle ağ oluşturma fikrini bir araya getirmek amacındayız. Henüz bu sistem aktif değil ancak en kısa sürede aktif olacak ve ağı genişleteceğiz.

Ajans Hizmeti
Aramıza katılıp gerekli şartları tarafımızca geçecek olan kişileri ajans bünyesinde çalışmak üzere (freelance, tam zamanlı) işe almak hedefimizde mevcut. İlerleyen zamanlarda projenin ilerlemesi ve desteğin artması ile dışardan aldığımız işleri oluşturduğumuz ağ içerisinden işinin ehli insanlar ile çalışarak sonuçlandırmak istiyoruz.

Hem kendi reklamını yapmak isteyenler için bir fırsat hemde para kazanmak isteyenler için iyi bir gelir kapısı olmayı hedefliyoruz.
Aramıza katılmak isteyen arkadaşlara her zaman kapımız açık.


Saygılar.
Mustafa Can Alacı
Kurucu Ortak

djtl - Dijital Tasarım Mecmuası