Soap & Beauty, İstanbul Esenyurt’taki atölyesinde; el yapımı sabunlar, toptan sabun tedariki, fason sabun üretimi ve özel etiketli sabun çözümleri sunan, %100 doğal içerikli bir sabun üreticisidir. Keçi sütü, lavanta yağı, zeytinyağı ve shea butter gibi cilt dostu bileşenlerle hazırlanan formüller, hem yerli markaların hem de uluslararası girişimcilerin tercihi haline gelmiştir.
Neden Soap & Beauty?
-
Doğal Sabun Üreticisi: Tamamen bitkisel yağlar ve organik özlerle çalışan atölyemiz, sentetik katkı maddeleri ve koruyucu kullanmadan üretim yapar.
-
Fason Sabun Üretimi: Markanız için özel etiketli sabun ve fason sabun üretiminde esnek adet seçenekleri sayesinde küçük partilerden büyük siparişlere kadar hızlı çözümler sunulur.
-
El Yapımı Sabunlar: Soğuk proses yöntemimizle, her bir sabun kalıbı uzun dinlendirme sürecinden geçer; doğal gliserin korunarak cildin nem dengesi desteklenir.
-
Toptan Sabun Hizmeti: Bayiler ve perakendeciler için toptan sabun dağıtımı, rekabetçi fiyatlarla sağlanırken, kalite asla ödün vermez.
Üretim Sürecimiz
-
Hammadde Seçimi
Organik kökenli, birinci sınıf yağlar (zeytinyağı, hindistancevizi yağı, shea butter, tatlı badem yağı) ve bitkisel özler kullanılır. -
Soğuk Proses Yöntemi
Düşük sıcaklıkta gerçekleşen üretim, sabunun doğal yapısını ve besleyici özelliklerini korur. -
Olgunlaşma ve Dinlendirme
Sabunlar, en az 4–6 hafta dinlendirilerek dayanıklılığı ve köpürme kalitesi artırılır. -
Elle Kesim ve Paketleme
Her bir sabun el işçiliğiyle kesilir, özenle etiketlenir ve geri dönüştürülebilir ambalajlara yerleştirilir.
Kişiye ve Markaya Özel Çözümler
-
Özel Etiketli Sabun: Kurumsal hediye ya da butik satış için tasarım ve etiketleme sürecini markanıza özel yönetiyoruz.
-
Düşük Adetli Fason: Yeni girişimler ve butik markalar için uygun maliyetli, az adetli fason sabun üretimi imkânı.
-
Toptan Satış Avantajı: Düzenli stok ihtiyacınızda kesintisiz toptan sabun tedariği ve lojistik desteği.
Soap & Beauty’nin önceliği; doğaya ve insan sağlığına saygılı, güvenilir, doğal sabun üretimiyle hem bireylerin hem de iş ortaklarının yaşam kalitesini yükseltmektir. Web sitemizi ziyaret ederek sabun çeşitlerimizi inceleyebilir, size en uygun fason sabun üretimi ve toptan sabun temini modelini keşfedebilirsiniz.