Çilek Workshop ailesi olarak öncelikle en özel ve keyifli anlarınızı bizlerle paylaşmak ve bu meşakkatli yolda birlikte yürümek istediğinizi için sonsuz teşekkür ederiz.

Çilek Workshop, hayalinizdeki masalsı organizasyonu en ince ayrıntısına kadar sizin için düşünür, tasarlar ve hayata geçirir. Size sadece bu güzel anların sevdiklerinizle birlikte tadını çıkarmak kalır…

Çilek Workshop hangi alanlarda çalışır?

Baby shower partilerinizde, Kişiye özel temalı organizasyonlarınızda, Diş buğdayı organizasyonlarınızda, Kına Gecesi organizasyonlarınızda, Bebek Mevlidinizde ve Bekarlığa veda partisi hazırlıklarınızda sizlere yardımcı olmaktadır.

Çilek Workshop Çalışma Şekli,

Düşlediğiniz organizasyonun bizler için de sorunsuz bir şekilde tasarlanıp çalışmaların eksiksiz olabilmesi için siparişlerinizin en az 1 ay önceden verilmesini önemle rica ederiz. Sipariş adetlerinizin ve organizasyonunuzun içeriği büyüdükçe bu süre artış gösterebilir. İnternet sitemiz üzerinden online olarak yapacağınız alışverişlerinizde teslim süresi ortalama 1 haftadır. 1 hafta sonunda kargo aracılığı ile adresinize teslim edilir.

Parti günleri genellikle hafta sonları tercih edildiği için günlerimiz çok kısa sürede dolmaktadır. Bu nedenle müşterilerimize önceliği, kesin rezervasyon önceliğine dayanarak vermekteyiz. Bu konudaki göstermiş olduğunuz hassasiyet için teşekkür ederiz.

Ödemelerinizi Yapı Kredi Bankasına havale / EFT yoluyla yapabilir online alışverişlerinizi www.cilekworkshop.com adresinden kredi kartınızla gerçekleştirebilirsiniz.

VIP ve özel organizasyonlarınızda kesin sipariş alabilmemiz ve istediğiniz tarihe rezerve yapabilmemiz için sizlere sunulan rakamın %50’si peşin olarak alınmaktadır.

Düşlediğiniz partiyi en ince ayrıntısına kadar tasarlamak bizlerin birinci hedefidir. Bu nedenle sizlerle yapılan görüşmelerimizden sonra temanız ve renk seçimleriniz doğrultusunda bir tasarım çalışması yapılır. Bu çalışmanın sunumu size e-mail ortamında gönderilir. Yapacağınız düzeltmeler, eksiltmeler ya da eklemeler tekrar tasarlanır ve çalışmanın son hali için onayınıza sunulur. Bu aşamadan sonra onayladığınız tasarımın üretimine başlanır.

Böylelikle parti gününüzde görmek istemediğiniz hiçbir görüntü ile karşılaşmazsınız.

Hayalinizdeki masalı gerçekleştirmek için bizleri tercih etmeniz bizlere değer katar.


Doğum günü konsepti , 1 yaş doğum günü organizasyonu, En güzel baby shower , diş buğdayı , kişiye özel parti malzemeleri için teklif isteyin.




www.cilekworkshop.com