Yazmak bir istidat bir yetenek… Yazmak bir zevk alma meselesi… Bu uzun yılları alan bir süreç olsa da… Kelimeler dilden kaleme döküldükçe sayfalar yetersiz kalmaya başlıyor. Bilhassa da bu iş sevilerek yapılıyorsa inanın tadına doyum olmaz bir hal alıyor. Benim yazın hayatımda sanırım böyle başlıyor.

Ortaokul yıllarımda öğretmenim vesilesiyle kaleme aldığım günlüklerim ile başlayan yazın hayatım ilerleyen zaman zarfında şiirler ile devam etti. Lise yıllarımda ise yazmış olduğum kompozisyonlar ile bu işten daha fazla zevk almaya başlamıştım. Üniversite yıllarına geldiğimde ise olaylar ve yazdığım konular çeşitlenmeye başladı. Çevremde yeni tanıştığım insanlar ile olan muhabbetleri, yaşadığım ilişkileri, günlük rutin işleri ile günlük olarak kaleme almaya başladım. Akabinde iş hayatına atılmakla beraber yazın hayatında yeni bir sürecin içine girdim. Ülkemin birçok ilini ilçesiyle gezme fırsatı buldum. Bunun yanında birçok yabancı millet vatandaşı ile de tanışma fırsatı yakaladım. Bu vesile ile de birçok anı, hatıra, gezi yazısı, günlük kaleme aldım.

Duygusal yapım, sanatsal ruhum ve geniş bir hayal gücüm ile birleşince; oluşturmuş olduğum birikimleri bir araya getirip daha geniş insan kitleleri ile paylaşmak fikri aklıma geldi. Hem daha kalıcı hem daha etkili olabilecekti kaleme almış olduğum yazılar. Bunun en güzel yolu ise bir blog oluşturup, insanlığa faydalı olabilecek bir hizmet sunmaktan geçiyordu. Kimi zaman bir sosyal problemi, kimi zaman yaşanmış bir aşk hikâyesini, kimi zaman içimden geçen duyguları, kimi zaman bir arkadaş sohbetini gönül rahatlığı ile kaleme alarak yazmaya başladım. Yazmak, okumak benim için hep bir tutku, bir heyecan… Yıllar geçtikçe bu heyecan bu tutku artmaya devam edeceğe benziyor.

Kısacası;
Yaşanmış zamanlar.
Tecrübe edilmiş hayatlar.
Dile getirilemeyen cümleler.
Bir anı olur hatıralarda.
Kalemin dokunuşu ile anılar yeniden vücut bulur.
Bir elbise giyer bu sayfalarda...


Değerli Bloggerlar ve Kıymetli Blog Okurları zaman içinde farklı anlara seyahat edeceğiniz, gönülden ve samimi bir eda okuyabileceğin eşsiz yolculuğa merhaba demek için blog sayfama bekliyorum.

Sayfam: http://www.doktorhayat.com/