Teknolojinin gelişmesiyle birlikte birçok konuda gelişim yaşanmaktadır. Sağlık konusunda da gelişim yaşanmaya devam etmektedir. Artık hastanelere giderek bekleme konusu tarihe karışmıştır. Hastanelerin internet üzerinden randevu sistemine geçmeleri sistemi kolay bir hale getirmiştir. Bu noktada devreye giren sayfamız sayesinde doktor ara hizmetini kolay bir şekilde alabileceksiniz. Sadece doktor ya da kurum arama konusunda değil aynı zamanda sağlığınızla ilgili yaşadığınız tüm sorunlarda bilgi sahibi olabilirsiniz. Sayfamızda bulunan uzmanlar tarafından sorduğunuz sorular kısa süre içinde yanıtlanmaktadır. Aklınızda yer edinen ve ne olduğunu merak ettiğiniz tüm sorunlarda bize yazabilirsiniz. Böylelikle psikolojik anlamda sizi zorlayan, paylaşmaya çekindiğiniz sorulara yanıt bulabilir ve rahat bir nefes alabilirsiniz.
Sağlığınızla ilgili yaşadığınız sorunlarda alanında uzman doktorları bulabileceğiniz sayfamıza üye olmak son derece basittir. Bunun için Ziyaretçi kısmından üyelik başlatabilirsiniz. Birkaç basit adımda sayfamıza üye olarak doktor bul hizmetinden faydalanabilirsiniz. Bunun yanı sıra doktorlar için Doktor Üyeliği kısmından, uzmanlar için Uzman Üyeliği kısmından üyelik açabilirsiniz. Böylelikle sağlık sorunu yaşayan kişilerin sizlere ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra, Hastane Üyeliği kısmından kurumunuz adına üyelik açabilir ve böylece kullanıcıların kurumunuza ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Sayfamızda başlatacağınız tüm üyelikler ücretsizdir. Bunun için girdiğiniz bilgilerin doğru olması yeterli olmaktadır. Bunların yanı sıra sayfamız aracılığıyla hangi branşın hangi hastalıklara baktığı konusunda da bilgi sahibi olabilirsiniz.
Sağlık konusunda yaşanan sorunlarda erken teşhisin büyük önemi vardır. Bu nedenle randevu alma konusunda beklemeniz daha fazla sorunla karşılaşmanıza yol açabilir. Doktor sitesi olarak hizmet sunan sayfamızda en önemli artı, beklemeden işlem yapabilmenizdir. Ana sayfada yer alan uzmanlık dallarına tıklayabilir ve o dalla ilgili doktorları listeleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra yine ana sayfamızda yer alan şehir bilgisini ve aradığını bölüm bilgisini girerek de en uygun uzmanları ya da kurumları liste halinde görebilirsiniz. Tüm bu avantajların yanı sıra, sayfamızda alfabetik olarak sıralanan tüm hastalıklar konusunda ön bilgi edinebilirsiniz. Tüm bu ayrıcalıklardan faydalanmak ve sağlık sorunu gibi önemli konuda hızlı hareket edebilmek için sayfamıza üye olabilirsiniz.

Tam gaz projeme devam ediyorum ve çok şükür çok iyi gidiyor.
Proje Başlangıç : Nisan 19
Ulaşılan Hit: 100% Organik Google Yandex Bing : +800
Alexa : 2m Dünya 27bin TR hızla düşüşte.

http://doktordr.com/