Sitenin Başlığı: Dolmuş Reklam - İze Reklam Ajansı
Domain Adı: Dolmuş Reklam - Dolmuş Reklamları - İze Reklam Ajansı
Açılış Tarihi: 16.02.2012
Tanıtım Yazısı:

Mobil açık hava mecraları içinde ilk akla gelen mecralardan biri olan dolmuş reklam, reklam verenlere; Taksim, Bostancı, Yeşilköy, Bağdat Caddesi, Boğaz Köprüsü, Bakırköy, Üsküdar, Nişantaşı, Beşiktaş, Harbiye, Şişli, Kadıköy gibi, yirmi seçkin hatta güzergah seçeneği sunuyoruz. Reklam verenler istediği hattan araç seçme özgürlüğüne sahiptirler.

Dolmuş Reklam kampanyanız tasarı onayından 10 gün sonra başlar. İzin belgelerinin alınması, uygulamaların yapımı, vergi ve harçların yatırılması, kampanya süresi boyunca bakım ve onarımlarını bünyemizde çözümler anahtar teslim çözümler sunmaktadır.

Reklamlı araçlarınız, araç resimleri ve reklamlı araç listesi şirketinize 10 gün içinde teslim edilir. Tahribata uğramış reklamlı araçlar 3 gün içerisinde tamir edilir ve şirketinize düzenli olarak raporlandırılır.

İze Reklam dolmuş reklam sektöründe 2003'ten beri müşterileri için Açık Hava Reklam Sektöründe alternatif mecralar ve etkinlikler geliştirmektedir. 28 Şubat 1998 tarihinde kabul edilen 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunun değişik 26. maddesi uyarınca Türkiye'de Ticari Araçlarda reklam bulundurulması hakkındaki yönetmeliğe dayanılarak kuruldu.

Hizmetlerimiz pek çok saygın reklam veren ve medya ajanslarınca kullanılmaktadır.

İze Reklam Mobil Medya Reklam Mecralarımız, Ticari Taksi, Sarı Dolmuş, Hatlı Minibüs, Otobüs Ve Tramvaylardan oluşmaktadır.

Ticari araçların üzerinde reklam bulundurulması yönetmeliğine uygun olarak, İstanbul ve Anadolu'da, kentlerin en yoğun alanlarında hizmet veren toplu taşıma araçlarının iç ve dış alanlarını reklam mecralarına
dönüştürüyoruz.

İze Mobil Medya, rakip mecralara göre CPM bazında Çok ekonomik ve etkin sonuçlar sunmaktadır.

Toplamda 572 adet sarı dolmuş servis vermekte, durak yoğunluğu ile orantılı durağa bağlı araç sayısı değişim göstermektedir. Detaylı dolmuş hat ve duraklarını aşağıda inceleyebilir, ön rezervasyon için bizi arayabilirsiniz.

Teknik Özellikler: Sarı dolmuş reklamı, araç üzeri folyo giydirmeyi kapsar.

Folyo araca tam yada parçalı olarak kaplandığı gibi, reflektörlü folyo ile de uygulamalar yapılabilmektedir. Folyonun özelliği 3Mdış mekan cast folyodur. Cam alanlara cam grafiği folyosu owv (One Way Vision) kullanılmaktadır. Dijital print baskı 1 sene garantilidir.

Baskı Makinesi: Vutek UltraVu II 3360 (4, 6 veya 8 renk seçenekleriyle 720dpi baskı kalitesinde , 320cm enine kadar saatte 196m2 hızıyla branda, folyo, kağıt, mesh ve tekstil ürünlerine baskı yapılabilmektedir.)