fupe
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yazılımcı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tamamdır, şimdi daha söylemesi kolay kelimeler üretiyor. artık 'jksrck' gibi mantıksız şeyler değil. abbaa, abab, aaba gibi birkaç desen kurguladım. birkaç güne de, rss sistemini aktif edeceğim. yani domaini ilk oluşturan eğer önemsiz bulup satın almamışsa, rss den yayınlanacak. eğer takip ederseniz iyi şeyler düşebilir. ama fırsat ilk oluşturanda oluyor :)
32dk.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Güzel bir proje'ye el atmışsınız bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum.
Aslında şöyle birşey yapabilirsiniz kullanıcıdan anahtar kelime girmesini isteyebilir ve bu kelimeden domain üretmesini sağlayabilirsiniz sonra bu kelimelerden boşta olanları kullanıcıya göstermesini sağlarsanız çok hoş olur.Bunların dışında sadeliğe önem vermişsin buda benim hoşuma gitti aslında bende sadeliği severim.Proje'nizde size başarılar diliyorum.
Eğer bu dediğim olursa yakında bende güzel anlamlı sonuçlar alacağım bir domain alabilirim.
İyi günler....
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tasarım konu düşünce güzel ama ... Domainler bence çok saçma tıkladım ve ciulou.com bune : ) buna nasıl bişey yapabilirsinki..
Yinede Eline Sağlık Umarım Başarılı Olur ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Algoritmayı çok geliştirmen lazım.
fupe
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yazılımcı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@logohikayeleri, sana ürettiği domainin 6 karakterli olması dışında pek bir sorunu yok, ama 4-5 harfli denk gelirse daha güzel olur tabi. eğer .com ise dünyanın bir yerinden birkaç bin dolara onu senden almak isteyen çıkabilir, birçok şirket kuruluyor hergün ve isimleri başka dillerde. ayrıca şu çizgifilm caliou'ya benziyor isim, düşük ihtimal ama yanlış yazmalara karşı alınabilir
32dk.com