phrase
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Selam arkadaşlar, ben Engin (phrase) size istatistik operasyon ekibinde çalıştığım internet sitesini tanıtacağım Poyot.com nedir bu site? ne işe yarar? gibi soruların hemen aklınızda oluştuğuna eminim başlıktanda anlaşılacağı üzere bu site Sosyal medya istatistiklerini ücretsiz yayınlayan bir platform mesela Facebook'ta en çok beğeniye sahip sayfalar gibi örneklendirilebilir.
Dünyada bunun örnekleri var fakat bir kısmı bu iş için sizden para talep edebiliyor veya kısıtlı hizmet veriyor yada doğru dürüst işini yapamıyor ben şahsen Türkiye'de böyle bir çalışma göremedim ve Poyot.com'un bu açığı kapatacağını düşünüyorum 15/03/2016 tarihinde kurulan site henüz çok yeni olmasına rağmen yoğun ilgi görmektedir.
Sizde görüş ve önerilerinizi bu konu altında iletebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba
Sıralamadaki sayfalara link verseydiniz daha hoş olurdu sanki, açıkçası böyle çok boş duruyor.
Başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Başlangıca göre güzel. Gösterilen sayfa sayısı artınca ve diğer sosyal platforumlarda eklendiği zaman daha başarılı olacaktır. Ve arkadaşında dediği gibi link çıkışı olsa daha iyi olur. Başarılar dilerim ekibinize ve size :)