-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Dünyada ilk kez
İnsanlar kendini aştı yemin ediyorum. Bu reklam seviyemiz ile baya iş yaparız.
Geri dönüş için mesajı alıntılayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
millet kazanç ister kimse ücretsiz sitesine reklam koymaz bu şekil can sıkıcı
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kazanmak için sitenizin google sıralamasının yükselmesi lazım. bunun için ziyaretçi lazım. bunun için reklam lazım. reklam için para lazım. para varmı yok. o zaman bedava ziyaretçi lazım. ziyaretçi spam olursa google şutlar. o zaman organik hit lazım. organik hit içinde bedava popunder reklam servisi lazım.
para ile reklam veren bir sürü web sitesi varken bedava reklamı kim neden istemesin. bunun mantığı nedir.
bu sistem doğrudan web sitesine ziyaretçi gnderiyor. ana sayfaya para kazanndıran reklam koysunlar . yönlendiren ziyaretçi görecektir zaten.
öte yandan bu sisteme üye olan kişinin sitesinin reklamı yapılıyor. bedavadan. para vermemesi içinde 1 reklam yapmak istiyorsan 1 reklam göster deniyor. bundan daha ala daha mantıklı bir sistem olabilir mi.
web sitesi açar açmaz yüksek hit elde etmek kolaymı.
neyse anlayan anlamıştır
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
dostum benim dediğim tıklama başına açılan reklamlar bende tıklamazsa açmaz tıklarsa açar o şekil :)
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
öne çıkmasa arka planda 1 kereliğine çııkan bir sistem olsa güzel olur öyle yaparsanız he can sıkıcı olmaz dakika başı açılan bir popuner türü var
mts
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
pop-under demişsiniz fakat örnek sitede pop-up reklam açılıyor sürekli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kimi pc de tarayıcı da geride kiminde önde açılıyor onu çözemedim daha. dakka başı açmıyor. demo sayfa da sürekli açar normalde 1 saatte 1 defa açılır. istenirse 24 saatte 1 açılır hale getirilebilir. yani saati kullanıcı kendisi ayarlıyor.
her pc her tarayıcıda arkada açılır hale getirmek için çalışıyorum.