-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yorumunuz için teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar hocam, bence tema seçiminiz yanlış olmuş. Bu temalar daha çok bloglarda güzel duruyor, sitenize daha sade anlaşılır bir temanın yaptığınız işle daha çok yakışacağını düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://www.oneriajandam.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
gayet güzel ve anlaşılır bir sayfa olmuş bence.... "kullanma klavuz"unu side-bar'a alabilirsiniz, açılır menü biraz uzun gibi sanki... "çorlu kombi servisi karaca teknik" yazısını da üç satır değil de tek satır ve daha kalın bir başlık olarak yazabilirsiniz, altına da görünür biçimde telefon numarası hatta telefon numarasının başına iletişim değil de "7/24 teknik servis", "ücretsiz keşif için arayın" gibi bir şeyler yazarsanız daha şık olabilir.... ellerinize sağlık
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
Aries arkadaşım side-bar ı bilmiyordum biraz inceledim çok karışık geldi uygun bir zamanda tekrar bakacağım. kullanma kılavuzu sayfası moralimi bozuyor telefondan o sayfaya girilmiyor o yüzden side bar konusunda neyi nasıl yapmam gerektiği konusunda fikir verirsen sevinirim.
Çorlu kombi servisi yazısını nasıl tek satır ve kalın harflere çevireceğim onuda bilmiyorum :) yardımlarını bekliyorum arkadaşım. birde üst menüde iletişim aşağıda kaldı onuda beceremedim :))