[COLOR=Blue]eBilgi.org [/COLOR]
[COLOR=DarkOrange]
Geniş Kapsamlı Bilgi Arşivi
[/COLOR]

Sitedeki Bilgilerin %95'i eBilgi.org Platformuna Aittir ve Telif Hakları da Şükrü Erkut Tarafından Saklanmaktadır.

50 Kategoride Temel Bilgiler Sunan eBilgi.org, Milii Eğitim Bakanlığı'nın Okullar için Tahsis Etmiş Olduğu 186 Adet (şimdilik) Okul'un Web Sitesinde eBilgi.org Platformu Tavsiye Edilmektedir.

eBilgi.org 1 Mart 2010 tarihinde kurulmuş, 1 Temmuz 2010 tarihinde çok ağır bir saldırıya uğrayarak bütün veri tabanının silinmesine neden olmuştur. Daha güvenli bir biçimde yayın hayatına devam eden eBilgi.org platformu, Google'nin sevdiği siteler arasına da girmiştir.

Hergün güncellenen eBilgi.org Platformu, Bilgi Hizmeti Sunan Kaliteli Web Sitelerle Aynı ayarda olup, sitenin henüz yeni olmasından dolayı pek tanınmamakta, sadece arama motorlarının tavsiyeleri ile ziyaretçi almaktadır. Hedeflediği büyüklüğe doğru hızlı adımlarla yol almaktadır.

eBilgi.org Platformundaki Bilgilerin %95'i kendi editörleri tarafından araştırılıp, yazılmaktadır.

Geri Kalan %5 lik orana sahip olan bilgiler ise, diğer yararlı sitelerden alınmaktadır. Yaptığı her alıntının kaynağını belirten eBilgi.org platformu, bugüne kadar hiç bir olumsuz tepki veya yorum almamıştır.

Seviyeyi ve doğru bilgiyi prensip edinmiş olan eBilgi.org platformu, bilgi ihtiyacı duyan tüm ziyaretçileri için 7/24 yayın yapmaktadır.