Merhaba arkadaşlar bu gün size bir site tanıtmak istiyorum.

        Eczhanem; İnternet üzerinden besin takviyesi ve vitamin destek ürünleri satan bir firma. Ürünler Antalya/Muratpaşa'dan gönderim sağlanmaktadır. Ürün yelpazesine baktığımızda ürünlerin tamamı ilaç dışı eczane çıkışlı yasal ürünlerdir.

        Fiyatları piyasa fiyatına ve rakiplerine göre gayet uygun. Ürünler eczane çıkışlı olduğu için eczaneye göre fiyatlar daha da uygun. Günümüzde her şeyi internetten aldığımız bu süreçte, bizim için en önemli olan sağlık ürünlerini güvenilir yerlerden alabilmektir. Bu bağlamda en uygun fiyata vitamin destek ve diğer eczane ürünlerini de kimden satın alabiliriz diye araştırma yapmak zorundayız. Siteyi ve firmayı araştırdığımızda sitenin öyle pek bir şikâyeti olmadığını diğer pazaryerlerinde de satış yaptığı orada da puanının hatırı sayılır derece yüksek olduğunu görüyoruz.

        Günlük yaptı satışlar ve özellikle Antalya içi kurye ile aynı gün teslimat yaptığını da es geçmemek lazım. +7.99 fiyat farkı ile satın aldığınız ürünü aynı gün size özel kuryesi adresinize teslim etmektedir. Günlerce kargo beklememek ve kargo takip etmemek için mantıklı bir adım olmuş

 

ECZHANEM GÜVENİLİR Mİ?

 

        Sitede yayınladığı belgeler ve bunun dışında diğer paylaşımlarda gördüğümüz belgelere bakıp sitenin güvenli olduğunu söylemek mümkün. Sattığı ürünler ve kalitesine bakınca ürünlerinin teslimatı ve diğer konularda kötü yorum almamış. Yorumlara baktığımızda şikâyetler şirket kaynaklı değil daha çok kargo kaynaklı yorumlar görmekteyiz.

        Tüm bu yazdıklarımdan ve bakış açıma dayanarak eğer sizde besin takviyesi ve ilaç dışı eczane ürünlerini almak isterseniz eczhanem.com sitesine göz atmayı unutmayın derim. Hem fiyat hem de kalite konusunda memnun kalacağınızı umuyorum sonraki yazımda görüşmek üzere hoş çakalın