lostyazilim

En Eğlenceli Sosyal İçerik Platformu - NESTFUN - Sizde İçerik Ekleyin Yayınlıyalım

19 Mesajlar 2.385 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

volbiex volbiex WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Adana
  • Ad Soyad K** T**
  • Mesajlar 343
  • Beğeniler 23 / 120
  • Ticaret 5, (%100)
tasarım güzel içerikler güzel fakat hani diyoruz ya yazılar özgün olsun google buna önem veriyor. şimdi herkes onedio tarzı yükselmeye çalışıyor. açılan sitelerin çoğu bu yönde ilerliyor. inşallah iyi yerlere gelirsiniz. yazılarınız özgün değil demiyorum yanlış anlaşılmasın site tasarımları hep onedio tarzı oluyor. siz şimdi onedio sitesinden fazla içerik girebilecek misiniz ? ziyaretçi neden sizin sitenizi ziyaret etsin ? bunu sırf sizin siteniz için söylemiyorum forumda birçok tanıtımı yapılan site onedio tarzı o yüzden buraya böyle yazı bırakayım dedim.

wmaraci
reklam

panicx901 panicx901 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad U** U**
  • Mesajlar 21
  • Beğeniler 5 / 3
  • Ticaret 1, (%100)
Tema güzel kaliteli içeriklerde öyle gözüküyor, hayırlı olsun hocam

igah igah WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Sanal Kart Satışı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad I** Ö**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 3 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

TheMucit adlı üyeden alıntı

Aynen gerçekçi olmak lazım. Yapılan ürünü veya markayı tek bir sıfatla eşleştirmek lazım. Örneğin
Arçelik demek yenilik demek.
Arçelik demek en yenilik demek değil.

Mutluluğa kapak aç,
Çok mutluluğa kapak aç değil.

Mutluluk denince akla hemen onun adı gelir. Eti Eti Eti.
Çok mutluluk denince akla hemen onun adı gelir. Eti Eti Eti, değil.

Bu olay %95 civarında kullanılıyor. %5 civarındaki kısımda ise en, çok gibi şeylerde yakışabiliyor.

Gerçekten komik konuşuyorsunuz..
Bu saydığız markaların "en" deme gibi şansları yok.
"En iyi beyaz eşya Arçelik" diyen bir Arçelik göremezsiniz. Onların amacı beyaz eşyada önde olmak değil. Bu firmaların müşteri kitlesi bellidir. Simens alan bir müşteri gidipte Arçelik almaz.

Mutluluğa kapak aç,

Zaten Türçekmizde "çok mutluluğa kapak aç" diye bir cümle olamaz. Siz bu cümleyi okuyunca size mantıklı geliyor mu?

Bizim markamız bir web site, özellikle Sosyal İçerik Platformu gibi sitelerin içerikte bir birinin önüne geçmesi lazım. 10 tane rakil içerik sitesi var diyelim. Hepsi eğlenceli içerik üretiyor. Tüm rakipler ve içerik sitlerinin asıl amacı, Eğlenceli video, eğlenceli galeri ve liste üretmektir. Bunun nasıl önünde olmak gibi bir çözümünüz var? Ayrıyetten reklam uzmanı gibi konuşuyorsunuz. Sertifika veya bölüm diplomanız var mı bu alanda? Benim şahsen yok. Fakat doğru düşündüğümü varsayıyorum... Birde sitede hiçbir yere takılmadınız geldiniz reklam filmindeki "en" kelimesine takıldınız.. Bence sizin bir piskologa gitmeniz gerekiyor... Beni yanlış anlamayın. Sizin yazdıklarınızdan bunları anlıyorum... Ya sizin anlatımınızda bir aksaklık var ve ben bu yüzden doğrü anlamadım. Yada sizin düşünceleriniz yanlış..

www.hessapburada.com

• Üyelik 23.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad I** Ö**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 3 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

panicx901 adlı üyeden alıntı

Tema güzel kaliteli içeriklerde öyle gözüküyor, hayırlı olsun hocam

Sağolun. Teşekkürler

www.hessapburada.com
wmaraci
wmaraci

TheMucit TheMucit UgurKilci.com Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Girişimci ve İçerik Üreticisi
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 540
  • Beğeniler 109 / 118
  • Ticaret 0, (%0)

igah adlı üyeden alıntı

Gerçekten komik konuşuyorsunuz..
Bu saydığız markaların "en" deme gibi şansları yok.
"En iyi beyaz eşya Arçelik" diyen bir Arçelik göremezsiniz. Onların amacı beyaz eşyada önde olmak değil. Bu firmaların müşteri kitlesi bellidir. Simens alan bir müşteri gidipte Arçelik almaz.

Mutluluğa kapak aç,

Zaten Türçekmizde "çok mutluluğa kapak aç" diye bir cümle olamaz. Siz bu cümleyi okuyunca size mantıklı geliyor mu?

Bizim markamız bir web site, özellikle Sosyal İçerik Platformu gibi sitelerin içerikte bir birinin önüne geçmesi lazım. 10 tane rakil içerik sitesi var diyelim. Hepsi eğlenceli içerik üretiyor. Tüm rakipler ve içerik sitlerinin asıl amacı, Eğlenceli video, eğlenceli galeri ve liste üretmektir. Bunun nasıl önünde olmak gibi bir çözümünüz var? Ayrıyetten reklam uzmanı gibi konuşuyorsunuz. Sertifika veya bölüm diplomanız var mı bu alanda? Benim şahsen yok. Fakat doğru düşündüğümü varsayıyorum... Birde sitede hiçbir yere takılmadınız geldiniz reklam filmindeki "en" kelimesine takıldınız.. Bence sizin bir piskologa gitmeniz gerekiyor... Beni yanlış anlamayın. Sizin yazdıklarınızdan bunları anlıyorum... Ya sizin anlatımınızda bir aksaklık var ve ben bu yüzden doğrü anlamadım. Yada sizin düşünceleriniz yanlış..

önemsiz gibi görünen şeyler önemlilerdir.

Baştan Sona PHP Eğitimi ➡ youtu.be/TQP8jBwnXw4

• Üyelik 23.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad I** Ö**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 3 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekkürler. ;) :) Sildim dediginiz gibi. Belki birileri iyi niyetli olarak faydalanır fakat kötü niyetli olanlarda olabilir :)

www.hessapburada.com

volbiex volbiex WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Adana
  • Ad Soyad K** T**
  • Mesajlar 343
  • Beğeniler 23 / 120
  • Ticaret 5, (%100)

igah adlı üyeden alıntı

Güzel yorumunuz için teşekkürler.

Teşekkürler..

ne demek ben teşekkür ederim. kazancınız daim olur inşallah birşeyleri başarabilirsiniz. bu şekilde emek veriyorsanız zaten meyve yemeye başlarsınız. o zaman ileride meyvelerle birlikte sürekli yenilenirsiniz. tekrardan başarılar.

• Üyelik 23.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad I** Ö**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 3 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

TheMucit adlı üyeden alıntı

önemsiz gibi görünen şeyler önemlilerdir.

97 doğumlu birisi bunu bana sölyüyorsa kusura bakma da fazla ciddiye alamam. Tecrüben kısıtlıdır... Daha fazla olay yön değiştirmeden tadında bırakalım.
TheMucit

kişi bu mesajı beğendi.

www.hessapburada.com

• Üyelik 23.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad I** Ö**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 3 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

volbiex adlı üyeden alıntı

ne demek ben teşekkür ederim. çok fazla detay vermeseydin keşke şimdi kopya çekmesinler sizden :) kazancınız daim olur inşallah birşeyleri başarabilirsiniz. bu şekilde emek veriyorsanız zaten meyve yemeye başlarsınız. o zaman ileride meyvelerle birlikte sürekli yenilenirsiniz. tekrardan başarılar.

Ben teşekkür ederim. Açıkladım ki sizinde bir fikriniz olursa yazın :) Kopya çeksinler önemli değil, önemli olan becerebilmektir. Şu anki maddi durumdan dolayı SEO, REKLAM vb. gibi yatırımlar yapamıyorum. SEO konusunda yardım edebilceklere buradan duyrulur. Gönüllü olarak yardım etmek isteyen varsa buyrun.
Herkese güzel yorumları için teşekkür ederim. Yardımlarınızı ve fikirlerinizi esirgemeyin lütfen..

www.hessapburada.com
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al