Davetiye Modelleri

Düğün, nikâh, kınagecesi hatta doğum günü törenlerine, akraba ve sevilen dostların katılımı oldukça önemlidir. Büyük emek ile hazırlanan bu organizasyonlara katılımı sağlamak için, özel olarak hazırlanan davetiyeler kullanılır. Günümüzde kullanılan bir birinden şık ve yaratıcı davetiyeler sürprizler ile dolu hazırlanan büyük törenlerin çok daha akılda kalıcı olmasını sağlar. Üstelik davetiye üzerine istenilen mesajın yazdırılması mümkündür. İlkbahar ve Yaz ayları, nişan ve düğün organizasyonlarının en yoğun yaşandığı aylardır. Oldukça büyük bir heyecan ile düğün hazırlığı yapan gençlerin; düğün salonu, gelinlik ve damatlık hatta nikâh şekeri kadar önem verdiği düğün davetiyeleri, günümüzde oldukça fazla çeşitte hazırlanır. Düğün bittikten sonra aile albümünün ilk sayfasına yerleştirilen davetiyenin, konuklar ve evlenen gençler için çok büyük önemi vardır. Kaliteli kâğıt kullanılarak hazırlanan, zevkli şekilde seçilmiş düğün davetiyelerini çok uzun yıllar ilk günkü kalitesi ile muhafaza etmek hatta torunlarınıza hatıra olarak bırakmak mümkündür. Davetiye seçiminde, ilk olarak düğün konsepti göz önüne alınmalıdır. Kapalı mekânlarda yapılan daha resmi düğün ve nikâh törenleri için sade ama gösterişli davetiye modellerinden tercih etmek gerekir. Açık mekânda yapılan kır düğünleri için ise soft ve baharı anımsatan renkleri barındıran daha süslü davetiye modellerine yönelmek isabetli olur. Sıra dışı zevkleri olan gençler için hazırlanan eğlenceli davetiye modelleri de mevcuttur.

Sade ama gösterişli davetiyeler; siyah, bordo gibi tek renk zemin üzerinde altın veya gümüş sars yazılar ile hazırlanan davetiyeler, üstten açık zarf içinde davetlilere sunulmaktadır. Yine tercihe göre evlilik cüzdanı şeklinde altın yaldızlar kullanılarak hazırlanan davetiye modelleri sade düğün töreni tercih eden gençlerin tercihi olacaktır. Daha kaliteli ve lüks davetiye tercih edenler için hazırlanan kadife davetiyeler, yine altın yaldızlar kullanılarak çok daha albenili hale getirilir. İsteyenler için boncuklu avangart modelleri de mevcuttur. Altın varak kullanılarak hazırlanan yazıları sayesinde bir hayli dikkat çeken avangart davetiyeler, nostalji seven gençlerin tercihi olacaktır. Kokulu kuru çiçekler kullanılarak hazırlanan ve organze kurdele ile tamamlanan retro davetiyeler, kaliteye önem veren düğün sahiplerinin dikkatini çekecek özellikte üretilmektedir ve bu davetiye çeşitleri arasında tercih yapmak zor olacaktır.

Eğlenceli davetiye modelleri; günümüz gençleri farklılıktan hoşlanır. Her düğünde gördükleri sıradan davetiyelerden farklı olan ama akılda kalır modellere yönelir. Faklılık arayanlar için hazırlanan eğlenceli davetiye modelleri, davetlilerin yüzünde gülümseme yaratan, düğün hatıraları arasında yer edinen tarzdadır. Tercihe göre albüm şeklinde, Cd şeklinde gelin ve damat şeklinde eğlenceli davetiye şekilleri bulunur. Hatta isteyenler için aşk ve evliliği karikatürler ile anlatan daha sıra dışı davetiye modelleri mevcuttur. Gösterişli ama ucuz davetiye arayanlar için kraft davetiye çeşitleri vardır. Bu davetiyeler de kurdele, kuru çiçek veya ayet ve şiirler ile süslenerek üretilmektedir. Düğün yapan çiftin bütçesini yormayan kraft davetiyeler, bol seçenek ile hemen her zevke uyacak şekilde üretilmiştir.
Özel tasarım davetiyeler; evlenecek gençlerin fikirleri doğrultusunda oluşturulan bu davetiyeler, yalnızca tek düğün için özel olarak üretilir.

Davetiye modeli beğenip baskıya vermeden önce işini hesaplı şekilde yapan ama kaliteli malzeme kullanan matbaa tercih etmek faydalı olacaktır. Firmamız Mrv Matbaa, bu konuda gayet titiz ve sadece müşterilerinin isteklerine odaklı olarak çalışmaktadır.