-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yönetmen
-
-
Ad Soyad
Z** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu bir backlink sitesi ben sizin sitenizi ekliyorum siz de benim sitemi. Karşılıklı link değişimi gibi düşünün benim siteme giren ziyaretçiler sizin sitenize uğruyor sizin sitenize giren google, yandex vs botlar benim siteme uğruyor olay bu Ziyaretçilerin devirdaim yapması gibi..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sitelerinize Günlük 150 - 200 Arası Organik Tekil Hit Sınırsız Ömür Boyu
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yaklaşık 12 saat geçti ama siteye gelen bir hareket görünmüyor eksik birşey mi yaptım acaba ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yönetmen
-
-
Ad Soyad
Z** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
eklenen tüm siterlere hitler site üzerinden dağılmakta bazı siteleri analist üzerinden kontrol ediyorum içlerinde kendi sitem de var ve şu an sitelerde hitler devam etmekte bi sıkıntı yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bunun hiçbir faydası yok. Belki kısa vadede olumlu sonuçları olabilir, ancak uzun vadede hiçbir yararı olmayacaktır.
Sadece anlık olarak ziyaretçilerin çok olduğunu görüp kendinizi tatmin edersiniz. Bunun yerine web sitenizi geliştirin derim ben.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yönetmen
-
-
Ad Soyad
Z** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu bir backlink sitesi ve eklenen tüm sitelerin hitleri toplanıp yine bu sitelere dağılmakta A sitesinden gelen B sitesine gitmekte site sadece arcılık yapmakta olay basit Zincir ne kadar uzun olursa hitler okadar yüksek olur