lodos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
en iyi olma yolunda çaba sarfetmenizi,sürekliliğinizi bekliyor, başarılar diliyorum.
m3sut
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu tasarımla biraz zor hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence yeni destek siteleri gereksiz değil çünkü eğer belli başlı forum sitelerine mahkum olursak bazıları gibi şımarıp üyeliğinizi bile davet ile kabul ederler.
Tam tersi, alternatif ne kadar çok olursa işlerimiz kolaylaşır.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Zamanında bende İlk MyBB tabanlı webmaster sitesini oluşturdum, pr2 alexa'da 1.000.000'dan düşmüştü kısaca iyi yerlere gelmişti, ancak ben kapattım, Bilal sen kapatma devam ettirebildiğin kadar ettir,
bu arada konu başlığının en başına "MyBB" Eklemeni öneririm, bu sözünden ötürü ;
WebmasterNoktasi.Com Dünyanın En İyi MyBB Webmaster Destek Sitesi Yeni Tasarımıyla Karşınızda.!
"...bir daha gel, gel samsundan..."
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
wmaracı'nın kısa sürede hızlı büyümesinin sebebi diğer webmaster sitelerine oranla webmaster araçlarının olması ve gerek yönetimin gerekse üyelerin aralında bir güven bağı oluşmasından dolayıdır.Farklı olmazsanız dikkat çekemezsiniz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Amaç webmasterlara yardımcı olmak, birşeyler paylaşıp bilgi vermek.Fakat bunun amacıyla "FORUM" açılması bence yanlış olmuş.Tema vb öneri yerine sana şu öneriyi vermek isterim kabul edersen - ilk mesajlarda da belirtildiği üzere -. Şuan birçok aktif,popüler ve neredeyse tüm bilgileri içeren forum siteleri var.Fakat çoğu link için üyelik istiyor ve kullanıcılara zor geliyor.
Eğer size de makul gelirse forum yerine blog açın.Kategoriler yapın(4 Sidebar Yanyana Gibi.) Bunların her birinde ayrı bir kategori olsun.(Duyuru,Sorular Ve Sorunlar,Wordpress,Blogger gibi). Altında yazılan yazıları listeletin.Size gelen sorular bloga yazın herkes yorum yazsın.
İnanın böyle daha aktif olur.Forumlardan daha çok ilgi çeker :)
Tabii kendiniz atıldığınız bu yolda size bu öneriyi vermek eminim dikkatinizi çekmeyecek ve hatta "YİNE AYNI ŞEYLER" diye içinizden hayıflanacaksınız.Fakat burada fikrimi sunmasam "Neden Anlatmadım,Belki Biraz Olsun Yardımı Olurdu" diye kendimi kemirecektim :D
Neyse daha da uzatmanın anlamı yok.Umarım seçtiğiniz yolda başarılı olursunuz.Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Web Arayüz Tasarımı
-
Ad Soyad
** **
-
-