Üretim yapan tesislerin kapı sistemleri bilindiği üzere özel olmalıdır. Depo olarak kullanılan tesisler, araç yıkama yerleri, hangarlar, mezbahaneler gibi yerlerin tamamının kapı sistemleri özel kapı sistemleridir.

Bu endüstriyel kapı sistemlerinin son dönem yaşanan teknolojik gelişmeler sonrasında ısı yalıtımının önemli olduğu bu tip tesislerde kapı sistemlerinin düzgün teknolojili yapılması tesisin enerji tasarrufunu da sağlayacaktır.

İşte İtalya'da 20 yıldır endüstriyel kapı sistemleri üretimi yapan BMP Doors, 1997 yılında girmiş olduğu bu sektörde 20 yılı geçen tecrübesini artık Türkiye'ye taşımak için çalışmalarına başladı. Uluslararası bir statüye sahip BMP Doors, roller shutter kapı sistemleri ve roll up kapı sistemleri üretimi yapmaktadır.

İtalya'nın Torino şehrinde yer alan BMP Doors firması, sattığı her ürün ile birlikte satış sonrası destek sunmaktadır. Satış sonrası montaj desteği ve 2 yıl garanti sunan BMP Doors'un alanında yetkin personeli ile tesisinizin kapı sistemlerini işinin ehline emanet etmiş olacaksınız.