Enformak Vakum Ambalaj LTD.ŞTİ, 1987 yılında plastik ambalaj sektörüne hizmet vermek amacıyla kurulmuştur.Enformak Vakum ambalaj Beylikdüzün'de 2000 metrekarelik alanda faaliyetini sürdürmektedir.

Başlangıçta muhtelif sektörlere, blisterler ve seperatörler üretmekteyken çok kısa süre içerisinde hizmet alanını genişletmiş ve stand sektörüne tasarım yaparak; masaüstü standlar, asalak standlar(teşhir stand) ve standlar üretip hizmet vermeye başlamıştır.

Firmamız müşterilerine daha iyi ürünler sunabilmek için geçen bu süreçte kendini yenileyerek geliştirmiş, kendi bünyesinde tasarım ve kalıp üretimi yapmaya başlamış, buna bağlı olarak da PS. helva üretimi, Blister ambalaj, ürün ambalajlama, gıda için kullanılan seperatörler, gıda kapları, taşıma seperatörleri, tezgah üstü standlar, market teşhir standları, asalak standlar, talebe göre özel promosyon ürünlerinin ambalajını, tasarımlarını ve üretimlerini yaparak müşterilerine hizmet vermektedir.

Yıllar geçtikçe faaliyet göstermiş olduğu alanlarda, kazandığı deneyimleri siz değerli müşterilerine en hizmet verebilmek için paylaşmış, müşterilerinden almış olduğu güç ile sağlam bir altyapı oluşturmuş, bu anlayış içerisinde,müşterilerine hizmet vermenin gururunun yaşamaktadır.