lostyazilim
tr.link

Engin ÖZTÜRK // Kişisel Web Sitesi

12 Mesajlar 1.650 Okunma
lstbozum
tr.link

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
    • Üyelik 20.08.2012
    • Yaş/Cinsiyet 27 / E
    • Meslek Öğrenci
    • Konum Eskişehir
    • Ad Soyad E** Ö**
    • Mesajlar 1965
    • Beğeniler 700 / 560
    • Ticaret 36, (%100)

Yunusemre adlı üyeden alıntı

Site ismi kişisel, ama içerikler haber sitesini andırdı.. malesef benim fikrim; kötü

Kişisel Web Sitesi Açıp, Sadece kendi Paylaşımını Yapan Bir Site Çok Nadir var Kardeşim. Sitenin İsmi Sadece Engin ÖZTÜRK Sol Altta "© 2012 Engin ÖZTÜRK" Yazıyor. Kişisel Web Sitesi Deme Nedenim Kişisel Domain Olduğu İçin. Bir Sloganım Yoktu, Logoyu Hazırlayan Arkadaş Logoya Eklemiş Yazıyı Bende Kaldırmadım.

Şahsen Ben Sizin Görüşlerinize Katılmıyorum, Ne Kadar Kişiselde Olsa Yazar Takipçisine Güncel Olayları Bilgilendirmeli Diye Düşünüyorum. Önüme Gelen Haberi Paylaşmıyorum Zaten Aradan Önemli Gördüklerimi Paylaşıyorum Sadece.

wmaraci
    reklam

Vermidon Vermidon Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 15.03.2012
    • Yaş/Cinsiyet 29 / E
    • Meslek Öğrenim Görevlisi
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad ** **
    • Mesajlar 755
    • Beğeniler 50 / 123
    • Ticaret 4, (%100)

Engin07 adlı üyeden alıntı

Kişisel Web Sitesi Açıp, Sadece kendi Paylaşımını Yapan Bir Site Çok Nadir var Kardeşim. Sitenin İsmi Sadece Engin ÖZTÜRK Sol Altta "© 2012 Engin ÖZTÜRK" Yazıyor. Kişisel Web Sitesi Deme Nedenim Kişisel Domain Olduğu İçin. Bir Sloganım Yoktu, Logoyu Hazırlayan Arkadaş Logoya Eklemiş Yazıyı Bende Kaldırmadım.

Şahsen Ben Sizin Görüşlerinize Katılmıyorum, Ne Kadar Kişiselde Olsa Yazar Takipçisine Güncel Olayları Bilgilendirmeli Diye Düşünüyorum. Önüme Gelen Haberi Paylaşmıyorum Zaten Aradan Önemli Gördüklerimi Paylaşıyorum Sadece.

Peki hiç düşündünüz mü onca haber sitesi varken (bunları öğrenebilecek) neden sitenizi takip etsinler? Peki bunları söyle takipçine doğru birşey ama tamamen kendi ağzınla söyle yani yazıya kendi yorumunu kat...

Fikrim: Üzerinde durursan iyi sonuçlar elde edebilirsin.
    Yunusemre

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
    wmaraci
    Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al