Turizm ve Taşımacılık sektöründe 2003 yılından beri faaliyet gösteren Ersin Turizm, minibüs ve otobüs sınıfı araçları ile uzun yolculuklarınızın daha güvenli bir şekilde gerçekleşmesine imkan sağlar. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımız ile ihtiyaçlarınıza uygun araç seçenekleri ile konforlu ve rahat yolculuk yapabileceğiniz, geniş yolcu taşıma kapasitesine sahip filomuz ile en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Türkiye'nin en güzel yerlerine bir tur organizasyonu yapmak istiyorsanız, öncelikle filomuzdaki araçları incelemeniz ve buna göre karar vermeniz gerekmeltedir.



Ne gibi Hizmetler Sunuyoruz ?

8+1, 18+1 ve 45+1 yolcu taşıma kapasitesine sahip araçlarımız ile tur organizasyonları, havaalanı transferi ve minibüs kiralama konusunda hizmet vermekteyiz. Yaz ve kış aylarında doğanın eşsiz güzelliğini ve tarihini yönlerini keşfetmeniz için gezilecek yerler konusunda tecrübeli personellerimiz sayesinde yolculuklarınız daha keyifli ve güvenli geçecektir. Öncelikle filomuzda ne tür araçlar olduğunu merak ediyorsanız, minibüs kiralama kısmından araçlarımız teknik özellikleri ve resimleri hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Dünya genelinde yapılan araştırmalar neticesinde mercedes ve volkswagen sınıfı araçların sağlam ve konforlu olduğu kanıtlanmıştır. Sizlere en uygun fiyat seçenekleri ile iyi bir hizmet sunmak için lütfen firmamız Ersin turizm üzerinden fiyat teklifi taleplerinizi bizlere iletiniz.