Neden heithalat.com ?

heithalat.com

heithalat.com'u neden tercih edeyim sorusuna yanıt arayalım.

Ödeme Metodları:


    [*]Sektöründe sadece heithalat.com'da PayPal ile ödeme kabul ediliyor.

    [*]Sektöründe sadece heithalat.com'da birden fazla kredi kartına 12 Taksit imkanı veriliyor.
    [*]Sektöründe sadece heithalat.com'da Worldcard kullanıcılarına bu kartın imkanları olan +8 Taksit ve 5 Ay erteleme imkanı sunuluyor.
    [*]Tabi ki Havale/EFT ödeme seçeneği de bulunuyor.

Sitemizdeki binlerce ürün çeşidi ve uygun fiyatlar ile yukarıdaki ödeme seçenekleri de birleşince kazanmamanız neredeyse imkansız hale geliyor.

Kargo Metodları:


    [*]175 TL ve üzeri tüm alışverişleriniz de İstanbul içi ücretsiz sevkiyat hizmeti heithalat.com'da.
    [*]heithalat.com'un anlaşmalı olduğu Aras kargo ile siparişleriniz en uygun bedelle size ulaştırılır.
    [*]Dilerseniz sizin anlaşmalı olduğunuz kargo firmasına siparişlerinizi teslim edebiliriz.
    [*]Saat 16:00'a kadar olan tüm siparişleriniz aynı gün kargoya teslim edilir.
    [*]Oruç Reis Mahallesi Giyimkent Sitesi 19. Sokak Numara: 11 - 12 Esenler / İSTANBUL adresinde bulunan sevkiyat departmanımıza uğrayıp çayınızı kahvenizi yudumlarken ürünlerinizi tek tek görerek seçebilir ve siparişinizi oluşturup teslim alabilirsiniz.

Entegrasyon:

E-ticaretin vazgeçilmez bir parçası olan XML entegrasyonu için Ücretsiz XML linkimize sisteme giriş yaptıktan sonra Hesabım sekmesinden ulaşabilirsiniz.
Müşteri Hizmetleri:

Her bayimize özel bir müşteri temsilcisi atıyoruz ve 7/24 ulaşabilecekleri telefon numaralarını onlarla paylaşıyoruz.
Amacımız her geçen gün kendimizi geliştirerek bayilerimize çok daha iyi bir hizmet vermektir.

heithalat.com DropShipping Hizmeti!

DropShipping Nedir?

Ülkemizde dropshipping kavramının varlığından haberdar olanlar çok az olsa da yurtdışında dropshipping sayesinde ev veya ofislerinde tam zamanlı çalışan hatta onlarca insan istihdam eden kişilerin sayısı gittikçe artıyor.



Dilimizde tam olarak dropshipping’i karşılayacak bir kelimeyi bulmak çok zor. Dropshipping sistemi elinizde stok tutmadan, hatta ürünü görmeden satış yapabilmenizi sağlıyor.



Dropshipping sistemi nedir?

Bu satış yönteminde heithalat.com sizin için herşeyi yapıyor. Yapmanız gereken tek şey bayilerimize özel XML linkimiz üzerinden tüm ürünleri listelemek veya alışveriş sayfanıza ürünleri girmek ardından satışları beklemek.



Satıştan sonra...

Diyelim ki toptan fiyatı 10TL olan bir ürünü 20TL’ye sattınız. Bundan sonra yapmanız gereken tek şey sattığınız ürünü heithalat.com sayfasından satın almak, 10TL’lik toptan fiyatını heithalat.com'a ödemek ve müşterinizin adresini teslimat adresi olarak girmek. heithalat.com satılan ürünü sizin adınıza müşteriye yolluyor ve size müşterinize iletmeniz için gönderim yaptığı firmanın internet sayfasından teslimat durumunun kontrol edilebildiği kodu gönderiyor. Bu şekilde siz sattığınız ürünün paketlemesi, gönderimi veya depolamasıyla uğraşmadan hatta ürünü görmeden satışınızı yapıp kârınızı almış oluyorsunuz.



DropShipping’in avantajları



Dropshipping hizmeti sunan heithalat.com, depo ve stok yönetimi gibi tüm sorumlulukları üzerine aldığı için e-ticaret siteleri hem zamandan hem de paradan tasarruf etmiş olurlar.

Depo yönetimi olmadığından, bu bölümde çalışacak personel olmadığı için maliyetler azalır.

Lojistik hizmetleri ve ürünün paketlenmesi de heithalat.com tarafından sağlandığı için, e-ticaret girişimcileri kargo firmalarıyla bir anlaşma yapma gereği duymazlar.

Satıcı firma, sadece sattığı ürünlerin stok bedelini öder. Böylelikle eğer site üzerinde bir ürün satılmıyorsa, bu ürünü siteden kaldırılabilir ve satılmayan ürün için herhangi bir stok bedeli ödenmez.

Stok maliyeti olmadığı için yeni başlayanlar büyük bütçelere ihtiyaç duymadan, online alışveriş sitelerini kurabilirler.

Stok maliyeti olmadığı için farklı çeşitte ürün internet sitesinden satışa sunulabilir.

heithalat.com Dropshipping sayesinde, internet bağlantısının olduğu her yerden internet sitesi ve siparişler yönetilebilir.

Test amaçlı, siteye yeni bir ürün eklemek istediğiniz de o ürün için herhangi bir maliyet ödemeden satışlar gözlemlenebilir.

heithalat.com Dropshipping ile ürünler satın alınmadan, satış yapmaya başlanılabilir.



Dropshipping’in dezavantajları

Tüketici herhangi bir sorunla karşılaştığında ilk muhatap alacağı kurum, satışları yapan e-ticaret firması olacak.

Hakkında hiçbir bilgiye sahip olunmayan ürünlerin satışından sonra müşterilerin sorunlarına yardımcı olmak zor olabilir. Bu nedenle satışı yapılan ürünler hakkında e-ticaret siteleri mümkün olduğunca bilgi sahibi olmaları önemli.

Çağrı merkezi ve sipariş destek hattı, bu gibi durumlar da sorun olabilir; çünkü tüketici bir sorunu olduğunda e-ticaret firmasıyla irtibata geçecektir. E-ticaret firması bu gibi sorunları çözmek için bir çağrı merkezi oluşturmalı.

Çok satan ya da hiç satmayan ürünleri takip ederek, hangi ürünleri öne çıkartmanız gerektiği konusunda gün içinde birkaç saatinizi bu işe ayırmanız gerekebilir.