Etiler Tesisatçısı olarak, bu sektörde uzun zamandır bulunmaktayız ve sizlere en kaliteli hizmeti verebilmek için elimizden gelenin fazlasını yapmayı, kendimize amaç edinmiş bir işletmeyiz. Senelerdir bu sektörde olmamızdan mütevellit, kazanmış olduğumuz deneyim ile beraber yaşamış olduğunuz arıza ile ilgili çok kısa sürede sonuca ulaşıp, problemi çözmekteyiz.

Kullanmış olduğumuz teknolojik cihazlar ile arızanın olduğu mekana zarar vermeden nokta atışı yapıp, banyonuzu mutfağınızı ya da işyerinizi kırıp dökmeden, sorunsuz bir şekilde onarım yapmaktayız. Tıkalı tuvalet, tıkalı lavabo, tıkalı küvet, tıkalı logar, tıkalı kanalizasyon gibi sorunlar için kullanmakta olduğumuz robotik cihazlar ile sorunun nerede olduğunu tespit edip, direk sonuca ulaşabilmekteyiz.

Kameralar ile tesisatın içine görüntüleyerek, tıkalı olan noktaya müdahale ettiğimiz için, hem vakit hem de nakit kaybını önlüyoruz. Kalorifer tesisatında kaçak bulunuyorsa ya da kombi su basıncı düşük ise yine hiçbir tadilat işlemine gerek kalmadan, hem teknolojik aletler, hem de kimyasal maddeler kullanarak sorunu ortadan kaldırıyoruz.

Bizlere her türlü tuvalet tıkanıklığı, küvet ya da duşakabin montajı, lavabo tıkanıklığı ya da montajı, kombi tesisatları, petek tesisatları, su kaçakları, doğalgaz mühendislik işlemleri için ulaşabilirsiniz.

etilertesisatci.com